Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1359  1159 
Tarif / persoana
* perioada 18.06.2024 - 26.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Cassia Phuket se află in Bang Tao Beach, la 1 km de Xana Beach Club și oferă piscină in aer liber și vedere la mare. Hotelul pune la dispoziție terasă la soare. Puteți savura o băutură la bar. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit in toată proprietatea și parcare privată gratuită.

Toate suitele au dormitor separat, zonă de living și balcon privat. Bucătăria dotată complet oferă ustensile de gătit. Baia privată este dotată cu duș cu apă caldă.

Serviciile de menaj sunt oferite la fiecare două zile. Hotelul pune la dispoziție serviciul gratuit de transfer in zona din jur și recepție deschisă nonstop.

Vista Gastro - Pub are vedere frumoasă și servește cafea, băuturi, gustări și alte mese pe tot parcursul zilei. Micul dejun tip bufet este oferit la restaurant.

Magazine și restaurante se află la Villa Market și Boat Avenue, la aproximativ 1 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Phuket, aflat la 21 km de proprietate.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !