Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Deevana Plaza Phuket-Patong


Descriere

Deevana Plaza Phuket - SHA Plus Certified este la mai putin de 1 km de bulevardul popular Bangla si de Jungceylon Mall. Hotelul oferă un centru spa si 2 piscine spa in aer liber. Sunt disponibile 5 optiuni de luat masa.

Deevana Plaza Phuket - SHA Plus Certified este la 5 minute de mers pe jos de plaja Patong. Se află la 15 minute de mers pe jos de centrul comercial Jungceylon. Capul Phromthep este la 30 km de hotel.

Camerele moderne de la Deevana Plaza Phuket - SHA Plus Certified sunt amenajate cu elemente traditionale. Au balcon privat cu vedere la piscină sau la oras. Dotările includ TV cu ecran plat cu canale prin cablu si facilităti pentru prepararea de ceai/cafea.

Oaspetii se pot antrena in centrul de fitness sau se pot bucura de o sesiune relaxantă la saună sau de un masaj la spa. Cei mici au la dispozitie o piscină separată pentru copii si un club pentru copii.

Restaurantul serveste preparate internationale, cu optiuni de luat masa in interior si in aer liber. Puteti savura băuturi la barul din hol si la barul de langă piscină.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !