Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Diamond Cliff Resort and Spa


Descriere

Diamond Cliff Resort & Spa - SHA Extra Plus este situat pe o proprietate de 8 hectare cu grădini frumoase, deasupra stațiunii Patong. Oferind vedere la Marea Andaman și la plaja Kalim, proprietatea pune la dispoziție 3 restaurante, 3 baruri și 2 piscine. Oaspeții beneficiază de o băutură gratuită la sosire, precum și de fructe din partea casei de la magazinul hotelului.

Aeroportul Internațional Phuket este situat la 45 de minute de mers cu mașina. Renumitul centrul comercial Jungceylon și Strada Bangla se află la aproximativ 2 km.

Camerele de la Diamond Cliff Resort & Spa - SHA Extra Plus beneficiază de vedere uimitoare la apusul de soare de la balconul privat. Fiecare cameră are podea din lemn lustruit și TV prin cablu/satelit. Oaspeții au la dispoziție minibar și frigider.

De asemenea, oaspeții pot utiliza centrul de fitness sau pot juca partide amicale pe terenurile de tenis. Diamond Cliff Resort & Spa - SHA Extra Plus oferă o varietate mare de masaje relaxante și de tratamente de infrumusețare.

Diamond Cliff Resort & Spa - SHA Extra Plus are 3 restaurante cu locuri la interior și in aer liber, care servesc o varietate de preparate internaționale, thailandeze, japoneze, italiene și specialități din fructe de mare. La barurile Ocean View Pool și SEA se pot savura băuturi răcoritoare și cocktailuri speciale, iar la barul de la piscină Waterfall se oferă gustări, burgeri sau sandvișuri, precum și băuturi de tip smoothie proaspete.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !