Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Duangjitt Resort and Spa

de la
1390  1189 
Tarif / persoana
* perioada 18.06.2024 - 26.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Duangjitt Resort and Spa, un refugiu tropical, se află la doar 200 de metri de malul mării, in orasul Patong Beach din provincia Phuket. Complexul include 3 piscine in aer liber, 2 restaurante si un centru spa.

Camerele de la Duangjitt Resort au aer conditionat, balcon si baie private. Toate camerele sunt prevăzute cu TV prin satelit, seif si facilităti pentru prepararea ceaiului/cafelei. Unele camere au TV cu ecran plat sau cadă.

Intins pe 4800 m², Wimarn Spa are cadă spa, saună si vile spa. Vă puteti antrena in centrul de fitness, in timp ce admirati vederea la grădină. Hotelul poate organiza excursii si oferă servicii de schimb valutar si de spălătorie.

In fiecare zi se serveste un mic dejun tip bufet. Atat restaurantul Banburee, cat si restaurantul Thomthong servesc preparate thailandeze, asiatice si internationale. Salonul din hol oferă băuturi si programe de divertisment live.

Duangjitt Resort and Spa se află la 25 de minute cu masina de orasul Phuket. Aeroportul international din Phuket este situat la 45 de minute de mers cu masina.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !