Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Dusit Thani Laguna Resort

de la
1506  1460 
Tarif / persoana
* perioada 24.10.2024 - 31.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Această proprietate este situată la 3 minute de mers pe jos de plajă. Dusit Thani Laguna Phuket - SHA Extra Plus este un complex exclusivist aflat pe plaja Bang Tao, in cadrul Laguna Phuket Resort Complex de pe coasta de nord-vest a insulei Phuket. Acest hotel luxos oferă camere moderne cu un decor de inspirație thailandeză, precum și facilități de piscină. Oaspeții pot savura preparate italiene la restaurantul premiat La Trattoria, care are un lounge relaxant și un cuptor de pizza propriu, amenajat in aer liber.

Camerele și suitele luxoase de la Dusit Thani Laguna Phuket - SHA Extra Plus sunt decorate cu mobilier clasic din lemn și țesături thailandeze in culori vibrante. Acestea includ TV cu canale prin cablu si facilități de ceai/cafea.

Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit in intregul hotel și pot urma cursuri de gătit preparate thailandeze. La complex se pot practica și sporturi nautice.

Dusit Thani Laguna Phuket - SHA Extra Plus oferă 5 opțiuni de luat masa, unde oaspeții pot gusta mancăruri internaționale și italiene. Casuarina Beach Restaurant and Pub servește fructe de mare si preparate la grătar, iar Ruen Thai oferă specialități tradiționale locale delicioase. In plus, oaspetii pot să se destindă cu un cocktail și să asculte muzică live la Horizon Lounge.

Plaja Patong se află la 30 de minute de mers cu mașina de Dusit Thani Laguna Phuket - SHA Extra Plus. Orașul Phuket este accesibil tot in 30 de minute de mers cu masina.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !