Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TRISARA

de la
5139  4939 
Tarif / persoana
* perioada 18.06.2024 - 26.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Situat pe un golf privat, premiatul Trisara are un centru spa de lux și transferuri gratuite dus-întors de la aeroport. Camerele sale spațioase au piscine private și vedere amplă la mare. Plaja se află la doar o scurtă plimbare.

Camerele elegante de la Trisara au un decor modern, o zonă de living separată și o terasă în aer liber. Fiecare cameră bine echipată este dotată cu un TV cu ecran plat și un DVD player.

Stațiunea are o gamă largă de facilități care includ un centru de fitness și un teren de tenis. De asemenea, oaspeții se pot bucura de activități de windsurfing, snorkeling și scufundări.

Umbrită de palmieri de cocos înalți, zona de luat masa în aer liber oferă mâncăruri locale, occidentale și fructe de mare. Trisara Grill servește fructe de mare la grătar, în timp ce la bar se pot savura gustări ușoare și băuturi răcoritoare.

Trisara se află la 30 de minute de mers cu mașina de plaja Kamala, la 45 de minute de mers cu mașina de orașul Phuket și la 15 minute de Aeroportul Internațional Phuket.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !