Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

The Kee Resort Phuket


Descriere

Situat lângă Bangla Road, Kee Resort & Spa oferă unități de cazare spațioase, cu TV cu ecran plat și balcon privat. Complexul are o piscină în aer liber și un bar pe acoperiș cu vedere la orizontul Golfului Patong.

Situat la 5 minute de mers pe jos de plaja Patong, Kee Resort se află la 19 km de Phuket Town și la 40 km de Aeroportul Internațional Phuket.

Dotate cu podea cu gresie, camerele moderne de la Kee Resort au iluminare caldă. Dotată cu aer condiționat și o baie privată mare, fiecare cameră include, de asemenea, un pat de zi și un minibar. Se oferă room service.

Servind mâncăruri locale și internaționale, Kee Kitchen este deschis toată ziua și are un bar complet aprovizionat. La Kee Sky Lounge, situat pe acoperiș, puteți savura cocktailuri și gustări delicioase, cu o vedere uimitoare la apus de soare în fundal. Pentru un cadru mai relaxat și casual, barul Lobby oferă gustări ușoare și o varietate de cafele și ceaiuri de specialitate.

Oaspeții complexului pot face exerciții fizice la centrul de fitness sau se pot relaxa la centrul spa.

De asemenea, Kee Resort are un birou de turism, o piață comercială și o clinică de wellness. Se oferă parcare gratuită. Accesul Wi-Fi este gratuit.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !