Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
532  516 
Tarif / persoana
* perioada 10.09.2024 - 17.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul Pylea Beach este situat lângă plaja cu nisip din Ialissos. Acesta are recepție cu program nonstop, o piscină cu zonă pentru copii şi camere spațioase, cu balcon privat cu vedere la mare. La piscină și pe plajă, sunt disponibile șezlonguri și umbrele de soare gratuite.
Facilitati camera

Camerele sunt dotate cu aer condiționat şi paturi confortabile. Acestea includ facilități moderne, precum TV, frigider şi un seif, disponibil la un cost suplimentar. Toate camerele au baie privată. Hotelul pune la dispoziție şi camere pentru oaspeții cu mobilitate redusă.

Localizare

Hotelul Pylea Beach este situat lângă plaja cu nisip din Ialissos.

Facilitati hotel

Oaspeții pot savura un mic dejun tip bufet în sala de mic dejun a Hotelului Pylea Beach. Restaurantul de lângă piscină şi cel à la carte asigură preparate internaționale şi grecești pentru prânz şi cină. Barul din hol servește cocktailuri, gustări şi mese ușoare în fiecare seară.

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !