Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SMARTLINE OLYMPIA SUN HOTEL


Descriere

Hotelul este localizat in statiunea Faliraki, la 15 km distanta de orasul Rhodos, la 20 min distanta de aeroportul Rhodos si la doar 20 minute de mers pe jos fata de centrul orasului Faliraki. Plaja de afla la 1 km de hotel. Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului! Aer conditionat gratuit in perioada 01.06.2020-30.09.2020, in fara acestei perioade este contra cost, se achita la hotel.

Localizare
Hotelul este localizat in statiunea Faliraki, la 15 km distanta de orasul Rhodos, la 20 min distanta de aeroportul Rhodos si la doar 20 minute de mers pe jos fata de centrul orasului Faliraki. Plaja de afla la 1 km de hotel.

Facilitati Hotel
Parcare, TV lounge, wi-fi-ul se plateste in zonele publice (gratuit in camere), plaja cu nisip este situata la 1000 m. Sezlongurile si umbrelele pe plaja sunt cu plata. Hotelul pune la dispozitie jocuri video, piscina pentru adulti si piscina pentru copii.

Facilitati Camere
Hotelul dispune de 80 de camere standard complet echipate, ideale pentru petrecerea unei vacante relaxante cu familia.Camerele dispun de aer conditionat, TV, chicineta, dus, telefon, balcon si internet wireless.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !