Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Best Western Plus Hotel Universo


Descriere

Acest hotel oferă un program special de protecție, strict și cu politici precise, pentru siguranța oaspeților și a personalului.

Best Western Plus Hotel Universo este situat intr-o clădire din secolul al XIX-lea, cu interior de design, aflată la 300 de metri de Gara Termini din Roma. Camerele sunt moderne și au acces gratuit la internet WiFi și TV cu ecran plat cu canale prin satelit.

Hotelul are o sală de gimnastică bine echipată și un lounge bar pe acoperiș, la etajul 8. Oaspeții beneficiază de acces gratuit la centrul de wellness: Saună, baia turcească

Toate camerele Hotelului Universo au aer condiționat, fierbător de apă și minibar.

Zilnic este disponibil un bufet variat de mic dejun, cu cafea italiană, croissante, șuncă și ouă. Oaspeții se pot bucura de mancăruri tradiționale din Roma și preparate internaționale la restaurantul Quattro Stagioni al hotelului. La cerere sunt oferite meniuri pentru diete speciale.

Acest hotel Best Western este la doar 150 de metri de Operă și la 5 minute de mers pe jos de Via Nazionale. Băile lui Dioclețian sunt la 400 de metri.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Locatie