Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Crowne Plaza Rome-St. Peter's Hotel & Spa, an IHG Hotel


Descriere

Crowne Plaza Rome - St. Peter's se află pe strada istorică Via Aurelia Antica, foarte aproape de parcul luxuriant Villa Pamphili si la 5 km de Vatican. Proprietatea oferă un serviciu de transfer privat la centrul istoric, disponibil la un tarif convenabil. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit in intreaga proprietate.

Hotelul Crowne Plaza este inconjurat de propriul său parc privat. Oaspeții pot rezerva masaje și tratamente de infrumusețare. Toți oaspetii beneficiază de acces gratuit la centrul spa, la cele 2 terenuri de tenis si la piscina in aer liber, deschisă in timpul verii si prevăzută cu bar. De asemenea, există un centru de fitness gratuit, deschis non-stop.

Camerele sunt spațioase și au mobilier modern. Este servit un mic dejun tip bufet in stil american.

Restaurantul este deschis pe toată durata zilei si servește preparate delicioase din bucătăria italiană. Vara, mesele sunt servite pe terasă. Există si un centru de afaceri.

Hotelul Crowne Plaza Rome - St. Peter's oferă parcare gratuită. Serviciul de transfer cu program fix de la/la Aeroportul Roma Fiumicino este oferit la cerere si la un cost suplimentar. In fața hotelului există o stație de autobuz si de taxi.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Locatie