Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Artemide este găzduit de o clădire din secolul al XIX-lea, situată pe strada plină de viață Via Nazionale. Toate camerele elegante oferă gratuit acces WiFi și minibar gratuit.

Oaspeții se pot răsfăța la centrul spa Artemis, care include o saună, cadă cu hidromasaj, baie turcească, precum și o varietate de tratamente.

Camerele sunt decorate in stil contemporan și beneficiază de aer condiționat. Oaspeții au la dispoziție un TV cu ecran plat cu canale prin satelit și facilități pentru prepararea de ceai/cafea.

Hotelul Artemide servește un mic dejun bogat de tip bufet, iar oaspeții se pot relaxa in lounge barul cu fotolii din piele. Ambrosia Rooftop Restaurant & Bar oferă vedere panoramică la Roma.

Hotelul Artemide este situat la doar 200 de metri de stația de metrou Repubblica, iar la 2 stații se află Treptele Spaniole. Personalul poate organiza un serviciu de transfer de la/la aeroporturile Fiumicino si Ciampino.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Locatie