Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Barberini poartă numele celebrei piețe de vizavi, unde se află fantana clasică a lui Bernini, Tritone. Oferind WiFi gratuit, acest hotel de lux este situat in cel mai exclusivist cartier al Romei, fiind găzduit de o clădire de prestigiu din secolul al XIX-lea.

Hotelul Barberini reprezintă o alegere elegantă si plină de farmec pentru un sejur de neuitat in Orasul Etern. Acesta oferă camere si suite confortabile, care imbină designul clasic cu facilitătile moderne. Toate unitătile au TV cu ecran plat cu canale prin satelit, precum si o baie privată, cu articole de toaletă gratuite, halate de baie si uscător de păr.

Micul dejun american de tip bufet este servit zilnic pe terasa panoramică, cu vedere la centrul istoric incantător al Romei. Pe terasă există și un bar.

Faimoasa Via Veneto este la 5 minute de mers pe jos, la fel ca și o alte monumente si atractii, inclusiv Fantana Trevi si Grădinile Quirinale. Statia de metrou Barberini este la doar 200 de metri. Pozitia convenabilă a hotelului oferă acces facil la majoritatea obiectivelor turistice ale orasului, aflate la cativa pasi.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Locatie