Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Nazionale se află langă Parlamentul Italian, in celebra piață pietonală Piazza Montecitorio, și oferă camere elegante cu TV cu ecran plat și acces gratuit la internet WiFi in intreaga proprietate. Panteonul este la 350 de metri.

Toate camerele hotelului au aer condiționat și minibar. Baia privată include articole de toaletă gratuite si uscător de păr. Zilnic este oferit un mic dejun tip bufet cu produse dulci și sărate, care include branzeturi, mezeluri, produse de patiserie și fructe proaspete. La cerere sunt disponibile si optiuni fără gluten.

Hotelul Nazionale este situat intr-o clădire din secolul al XVIII-lea renovată, la cațiva pași de Fontana di Trevi și de Treptele Spaniole. Impozantul Panteon este chiar după colț.

Piazza Navona și Fontana di Trevi se află la aproximativ 500 de metri de proprietate. Treptele Spaniole se află la 10 minute de mers pe jos.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Locatie