Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DOMINA CORAL BAY BELLA VISTA


Descriere

Una dintre cele mai fascinante destinații de la Marea Roșie și un paradis cuibărit într-un frumos recif de corali din Marea Roșie se întinde pe o suprafață de un milion de metri pătrați, situat în inima orașului Sharm El Sheikh, cu o priveliște minunată a insulei Tiran, la doar 6,2 km de aeroport și la 3,7 km de golful Naama.
O plajă privată extraordinară , care se întinde pe o lungime de 1,8 km, și dispune de mai multe piscine, inclusiv platforma plutitoare magnifică de pe plaja principală, cu două piscine plutitoare care permit celor care fac snorkeling să se scufunde în mare fără a deteriora coralii prețioși, și un lac de sare care îți va tăia respirația și care îți va cuceri inima.
Domina Coral Bay propune o selecție de 8 hoteluri magnifice diferite de cinci stele, Prestige, King's Lake, Elisir, Harem, Sultan, Aquamarine, Bella vista și Oasis, fiecare cu propria personalitate și concept, un total de 1115 camere și vile gândite și realizate pentru a satisface nevoile și așteptările tuturor.
Stațiunea se întinde de-a lungul întregului golf minunat, oferind oaspeților acces direct la plajele sale lungi de nisip, precum și avantajul multor facilități și restaurante.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !