Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SAVOY SHARM RESORT

de la
1583  1519 
Tarif / persoana
* perioada 29.06.2024 - 06.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Situat chiar pe plajă, în centrul SOHO Square, acest complex de 5 stele oferă un cadru tropical luxuriant şi camere luxoase cu TV prin satelit. Printre facilităţile disponibile se numără 5 piscine şi activităţi de sporturi nautice, printre care scufundări şi snorkeling. De asemenea, sunt disponibile terenuri de tenis şi de squash.

Localizare

Aeroportul Internaţional Sharm El Sheikh este la 8 km. Serviciul de transfer de la aeroport cu autobuzul hotelului este disponibil la un cost suplimentar şi trebuie pregătit cu minim 48 de ore în avans prin transmiterea detaliilor zborului către proprietate.

Facilitati Hotel

Printre facilităţile disponibile se numără 5 piscine şi activităţi de sporturi nautice, printre care scufundări şi snorkeling. De asemenea, sunt disponibile terenuri de tenis şi de squash. Cele 6 restaurante ale Hotelului Savoy Sharm El Sheikh servesc preparate din întreaga lume, inclusiv asiatice, italiene şi mediteraneene. Oaspeţii se pot bucura de o gamă variată de băuturi, de muzică live şi narghilele la oricare dintre cele 5 baruri. Zona SOHO Square Sharm El Sheikh oferă programe de divertisment pentru toate gusturile şi include o varietate de restaurante, cafenele şi baruri. Centrul Aqua Spa & Wellness asigură diverse tratamente de sănătate şi de înfrumuseţare, inclusiv masaje ayurvedice şi exfolieri corporale. De asemenea, hotelul are un club pentru copii şi o sală de jocuri cu fotbal de masă şi darts.

Facilitati Camere

Camerele luminoase ale Hotelului Savoy Sharm El Sheikh au decor interior modern şi elegant. Toate camerele au terasă sau balcon privat, cu vedere panoramică la grădinile amenajate, la piscine sau la Marea Roşie.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !