Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
728  689 
Tarif / persoana
* perioada 11.01.2025 - 18.01.2025 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Acest complex de 4 stele din Dahab are o plajă privată uimitoare pe coasta Mării Roșii. Oferă piscine in aer liber cu o secțiune pentru copii, 4 localuri de luat masa și un centru de scufundări.

Camerele și suitele luminoase și aerisite de la Swiss Inn Resort Dahab au facilități moderne, cum ar fi un balcon privat și o zonă de relaxare spațioasă cu TV prin satelit. Unele camere au vedere la mare sau la grădinile amenajate.

Restaurantul cu terasa El Khaima servește un bufet bogat pe tot parcursul zilei. Există, de asemenea, Locanda Sports and Bar. Mai mult, cocktail-uri și mocktail-uri preparate cu fructe proaspete sunt servite la Beach Bar.

Oaspeții de la Swiss Inn Dahab se pot antrena cu echipamente cardiovasculare la sala de sport sau se pot relaxa cu un masaj liniștitor la centrul spa extins. Pentru copii, complexul oferă un club pentru copii cu loc de joacă și supraveghere profesională.

Swiss Inn Resort oferă un serviciu de transfer in centrul orașului Dahab, iar transferurile de la aeroport la Aeroportul Internațional Sharm El Sheikh pot fi, de asemenea, aranjate. Stațiunea oferă, de asemenea, safari unice prin Sinai cu cămilă, cai, jeep sau quad.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Locatie