Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Gara Suites Golf & SPA

Playa De Las Americas, Spania

de la
821  669 
Tarif / persoana
* perioada 05.04.2024 - 12.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Gara Suites Golf & Spa este o proprietate de 4 stele care se află în Playa de las Americas (Tenerife) și oferă piscină în aer liber, terasă cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și centru spa/wellness care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Facilitățile de la Gara Suites Golf & Spa includ și sală de fitness. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop, concierge și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Fiecare cameră dispune de minibar. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Camerele confortabile de la Gara Suites Golf & Spa au pardoseală de gresie/ marmură, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Unele camere au balcon cu vedere la grădină sau la piscină. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard.

La Gara Suites Golf & Spa oaspeții au la dispoziție 3 restaurante unde pot savura mâncăruri delicioase, în stil bufet sau à la carte. Bucătăria mediteraneană de la Gara Suites Golf & Spa propune preparate delicioase care satisfac gusturi diverse. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. În cadrul proprietății există și un snack bar care servește băuturi și gustări.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții se pot relaxa la masaj sau la saună. În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Pentru cei dornici de socializare, echipa de animatori pregătește zilnic momente de distracție în grup sau concursuri cu premii. Seara, Gara Suites Golf & Spa organizează spectacole cu muzică live, discotecă și alte show-uri atrăgătoare. În anumite seri există karaoke sau cine tematice.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați. Gara Suites Golf & Spa este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de tururi cu bicicleta. Gara Suites Golf & Spa oferă serviciul de închirieri biciclete contra cost.

Proprietatea este o alegere potrivită pentru familiile cu copii. Cei mici se pot distra în aer liber la piscina pentru copii sau în locul de joacă special amenajat. Pentru orele toride cei mici pot opta pentru clubul amenajat la interior, unde există jocuri și programe de animație. Copiii au la dispoziție canale TV speciale pentru ei.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje și un seif. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie.

Gara Suites Golf & Spa are în apropiere o plajă cu nisip. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Tenerife Sur, situat la o distanță de 14 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Gara Suites Golf & Spa sunt: Golf Las Americas - 100 m, Siam Park - 1,0 km, Safari Shopping Centre - 1,3 km.


Restaurante:
Mediterraneo - Bucătărie: mediteraneană, Meniu: bufet
Atlántico - Bucătărie: mediteraneană, Meniu: à la carte
Hoyo 19 - Bucătărie: spaniolă, snacks, Meniu: à la carte

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Facilitati

Bar
Lift
Seif
Umbrele de soare
Karaoke
Bancomat
Șezlonguri
Wi-Fi zone publice gratuit
Teren de golf - cu plata
Grădină
Golf - cu plata
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru familie
TV
Telefon
Aer condiționat
Terasă
Meniu à la carte
3 restaurante
Plajă publică
Meniu bufet
Plajă cu nisip
Room service - cu plata
Închirieri biciclete - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Cameră pentru bagaje
Piscină pentru copii
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Tururi cu bicicleta
Fitness
Animatori
Divertisment de seară
Loc de joacă în aer liber
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Club pentru copii
Curăţătorie chimică - cu plata
Magazine
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Solar - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
Saună - cu plata
Pardoseală de gresie/ marmură
Canale TV pentru copii
Sală de fitness
Prosoape pentru piscină
Vedere la piscină
Bar la piscină
Vedere la grădină
Muzică/ spectacole live
Pachete Spa - cu plata
Piscină exterioară (deschisă tot anul)
Lounge SPA
Bufet pentru copii
Accesibil cu scaunul cu rotile
Piscină încălzită
Umbrele de plajă - cu plata
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata
Parcare la proprietate
Concierge
Seri cu cină tematică
Stație de încărcare pentru vehicule electrice
Minibar
Discotecă
Plajă - la 1,1 km
Canapea extensibilă
Snack bar