Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SMY PUERTO DE LA CRUZ


Descriere

Smy Puerto de la Cruz oferă camere spaţioase cu balcon şi pune la dispoziţie 2 piscine în aer liber înconjurate de grădini. Proprietatea se află la mai puţin de 5 minute de mers pe jos de centrul oraşului Puerto de la Cruz şi de lacul cu apă sărată Lago Martianez, aflat lângă ocean. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit.

Localizare

Parcul Naţional Muntele Teide, cu renumitul său vulcan, este la 1 oră de mers cu maşina. Oraşul Santa Cruz de Tenerife, portul acestuia şi Aeroportul Tenerife Norte se află la mai puţin de 30 de minute de mers cu maşina de hotel.

Facilitati Hotel

Hotelul dispune de 2 piscine în aer liber înconjurate de grădini.  Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit.

Hotelul are un restaurant tip bufet şi un bar, care oferă muzică şi divertisment live. Oaspeții au la dispoziție un bar lângă piscină.

Una dintre piscine este încălzită, iar proprietatea are o piscină pentru copii şi un teren de tenis. Hotelul oferă un serviciu gratuit de transfer la centrul comercial Martianez, disponibil de luni până vineri şi sâmbătă dimineaţa.

Facilitati Camere

Toate camerele luminoase de la Smy Puerto de la Cruz oferă aer condiţionat, fiind decorate simplu şi modern. Toate unitățile au TV prin satelit şi baie cu uscător de păr. Vă rugăm să reţineţi că aerul condiţionat este disponibil numai vara şi poate fi utilizat doar într-un anumit interval orar. Oaspeții pot utiliza un seif şi un minibar, la un cost suplimentar.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !