Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL VERDE ZANZIBAR - AZAM LUXURY RESORT & SPA


Descriere

Hotel Verde Zanzibar - Azam Luxury Resort and Spa se află în Zanzibar, la 5,2 km de Sala Memorială a Păcii, și pune la dispoziție o piscină în aer liber, un centru de fitness, o grădină și parcare privată gratuită. Printre facilitățile disponibile la această proprietate se numără un restaurant, un club pentru copii și room-service, precum și WiFi gratuit în întreaga proprietate. Anumite unități de la proprietate includ un patio cu o vedere la piscină.

Localizare

Acest hotel se află la 4,1 km de Cinema Afrique și la 4,4 km de Old Dispensary. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Abeid Amani Karume, situat la 10 km de Hotel Verde Zanzibar - Azam Luxury Resort and Spa.

Facilitati Hotel

O piscină în aer liber, un centru de fitness, o grădină și parcare privată gratuită. Printre facilitățile disponibile la această proprietate se numără un restaurant, un club pentru copii și room-service, precum și WiFi gratuit în întreaga proprietate. Anumite unități de la proprietate includ un patio cu o vedere la piscină. Hotel Verde Zanzibar - Azam Luxury Resort and Spa pune la dispoziție un teren de joacă pentru copii. În Zanzibar și în împrejurimi, oaspeții cazați la Hotel Verde Zanzibar - Azam Luxury Resort and Spa pot desfășura diverse activități, printre care caiac-canoe. Proprietatea le oferă oaspeților o recepție deschisă non-stop, un salon de zi comun, un centru de afaceri și un serviciu de călcătorie.

Facilitati Camere

La acest hotel, fiecare cameră are climatizare, birou, balcon cu o vedere la grădină, baie proprie, televizor cu ecran plat, lenjerie de pat și prosoape. Toate camerele includ o cutie de valori, iar anumite camere de la această proprietate vă vor oferi o terasă sau vedere la mare. Toate unitățile includ un dulap pentru haine și un ibric electric.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !