Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SUNNY PALMS BEACH HOTEL

de la
1430 
Tarif / persoana
* perioada 17.10.2024 - 24.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Situat pe malul mării, Sunny Palms Beach Bungalows oferă cazare de 4 stele în Uroa și are un centru de fitness, o grădină și un lounge comun. Acest hotel de 4 stele oferă un club pentru copii, room service și WiFi gratuit.

Localizare

Plaja publică Uroa se află la 100 m de Sunny Palms Beach Bungalows, iar Muzeul Memorial al Păcii este la 39 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Abeid Amani Karume, situat la 40 km de cazare.

Facilitati Hotel

Centru de fitness, grădină și lounge comun. Acest hotel de 4 stele oferă un club pentru copii, room service și WiFi gratuit. Unitatea de cazare oferă divertisment de seară și un serviciu de concierge. Micul dejun zilnic oferă opțiuni de tip bufet, à la carte sau continental. La Sunny Palms Beach Bungalows veți găsi un restaurant care servește preparate din bucătăria africană, americană și chineză. De asemenea, se pot solicita opțiuni vegetariene, vegane și fără lapte.

Hotelul oferă un loc de joacă pentru copii. La acest hotel de 4 stele puteți juca biliard, tenis de masă și darts, iar zona este populară pentru ciclism.

Facilitati Camere

Camerele au aer condiționat, un birou, un ceainic, un frigider, un minibar, un seif, un TV cu ecran plat, o terasă și o baie privată cu bideu. Sunny Palms Beach Bungalows oferă anumite unități cu vedere la mare, iar camerele sunt dotate cu balcon. La unitatea de cazare, toate camerele sunt dotate cu lenjerie de pat și prosoape.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !