Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Smiles Beach Hotel

de la
1804 
Tarif / persoana
* perioada 22.06.2024 - 29.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul Smiles Beach este renovat și se află pe o întindere privată de pe plaja Nungwi. Pune la dispoziție șezlonguri și hamace, precum și o grădină mare tropicală. Oferă, de asemenea, un restaurant pe plajă și camere cu WiFi gratuit.

Localizare

Hotelul Smiles Beach se află la numai 200 m de centrul orașului Nungwi. Stone Town, orașul vechi Zanzibar, este situat la 60 km, iar Aeroportul Zanzibar, la 65 km.

Facilitati Hotel

Pune la dispoziție șezlonguri și hamace, precum și o grădină mare tropicală. Oferă, de asemenea, un restaurant pe plajă și camere cu WiFi gratuit.Oaspeții se pot relaxa pe plajă sau în grădină. Restaurantul servește mâncăruri din arhipelagul Zanzibar și preparate din fructe de mare, pregătite cu ingrediente proaspete, locale.

Facilitati Camere

Toate camerele au aer condiționat, balcon și vedere la Oceanul Indian. De asemenea, sunt dotate cu TV prin satelit și paturi din lemn sculptat. Fiecare baie proprie include duș.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !