Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Zoi Boutique Hotel Zanzibar ex Sunshine se află pe plaja Matemwe și oferă 2 piscine în aer liber și grădină cu vegetație luxuriantă. Oaspeții beneficiază de scufundări, cursuri PADI și snorkelling în Atolul Mnemba. Puteți să vizitați zona din jur cu bicicleta sau să vă relaxați pe plajă. La un cost suplimentar se pot aranja masaje. Personalul hotelului poate ajuta oaspeții cu organizarea de activități, cum ar fi scufundări și snorkelling la proprietate sau în zona din jur.

Facilitati hotel

Hotelul Zoi Boutique Hotel Zanzibar ex Sunshine are restaurant à la carte, situat lângă piscine și cu vedere la Oceanul Indian, bar și lounge pentru băuturi răcoritoare și gustări.

Facilitati camera

Fiecare unitate de cazare are decor în stil minimalist, ecologic, precum și terasă privată sau patio cu vedere la mare sau grădină. Băile private sunt dotate cu duș. Dotările suplimentare oferite în camere includ seif și ventilator.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !