Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HILTON RAS AL KHAIMAH RESORT & SPA


Descriere

Hilton Resort & Spa este localizat in statiunea Ras Al Khaimah, cu o plaja lunga de 1.5 km si la aprox. o ora si 15 minute de Aeroportul International Dubai, fiind un resort recomandat familiilor cu copii. Conceptul ALL Inclusive este bazat pe trei tipuri de masa, servite in stil bufet la restaurantele si barurile hotelului (exceptie restaurant Mai Tai), open bar (doar anumite branduri/marci de bauturi) intre orele 12 – 00. *Pentru SEJUR INDIVIDUAL - Cina de Revelion nu este inclusa in pretul din sistem! In cazul unei rezervari de cazare individuala, cina va fi adaugata manual in rezervare, ulterior: - Cina Revelion (*Obligatorie): Adult: 242 euro/pers, Copil 6-11.99: 121 eur/pers, Copil 0-5.99: gratuit. *Pentru PACHETE - Cina Revelion - Este inclusa!Localizare
Hilton Resort& Spa este localizat in statiunea Ras Al Khaimah, avand o plaja lunga de aproximativ 1.5 km si este la 1 ora de Aeroportul International Dubai.

SPA & Welness
Hotelul ofera clientilor spa, tratamente corporale, sauna si baie turceasca.

Drinks & Food
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor restaurante unde se pot servi preparate internationale, asiatice, italiene; unele restaurante dispunand de meniuri speciale pentru copii. In incinta hotelului, dar si pe plaja, sunt baruri cu bauturi racoritoare.

Sport si divertisment
Pentru activitatile sportive clientii au la dispozitie 7 piscine, sala de fitness deschisa non stop, plaja privata.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !