Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TOURISM MANIFESTO


Alianța Tourism Manifesto a emis un comunicat care solicită statelor membre să includă turismul în planurile naționale de redresare și reziliență și să ofere investiții concrete și propuneri de reformă. Așa cum se poate vedea, nu există sau se menționează foarte puțin „turismul” în proiectele de planuri naționale de redresare și reziliență prezentate de către diferite țări ale Comisiei. Acest lucru nu înseamnă că turismul nu va putea beneficia de măsuri orizontale, intersectoriale, dar regretăm că, având în vedere impactul uriaș al C19 asupra industriei noastre, nu există încă nicio mențiune specifică asupra turismului.
 
Ca o continuare a documentului de poziție al industriei, alianța a început acum o campanie comună de comunicare care include videoclipuri și mesaje de socializare, care pot fi utilizate de toate părțile interesate și adaptate nevoilor lor specifice.
 
ECTAA va utiliza materialul de comunicare pe site-ul său web și rețelele sociale și îi invită pe membri să facă același lucru, dacă vor să se asigure că banii sunt alocați pentru călătorii și turism în planurile naționale de redresare. 

Materiale de Comunicare:

Comunicat de Presă Tourism Manifesto

Banner web

Materiale campanie