Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Destinatie: Indonesia

Durata: 1 zi, fara cazare

Ziua 1. BUCURESTI – JAKARTA

Intalnire cu reprezentantul agentiei pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni), imbarcare si zbor spre Jakarta, via Istanbul. Noapte in avion.

Ziua 2. JAKARTA

In cursul dupa-amiezii sosim in Jakarta, capitala si in acelasi timp cel mai mare oras din Indonezia, cu o populatie de peste 10 milioane de locuitori. Dupa preluarea bagajelor transfer la hotel si timp liber pentru relaxare. Cazare si cina de bun-venit in Jakarta.

Ziua 3. JAKARTA - YOGYAKARTA

Mic dejun. Oras al contrastelor, situat pe insula Java, cea mai mare metropola din sud-estul Asiei, Jakarta se prezinta ca un mozaic ametitor de forme, culori vii si arome nedeslusite. Turul panoramic ne poarta prin centrul orasului, unde vom admira, printre altele, Palatul Prezidential si Muzeul National, unul dintre cele mai valoroase muzee din Asia de Sud-Est (construit in 1862, detine o bogata colectie de costume ale diferitelor grupuri etnice, instrumente muzicale, modele de case, ceramica importata din China si multe multe alte obiecte de valoare). In piata Merdeka vom vedea Monumentul National, unde arde flacara ce simbolizeaza independenta nationala. Dupa amiaza, transfer la aeroport si zbor catre Yogyakarta, oras al artelor si al culturii, care impresioneaza prin frumusetea si varietatea monumentelor. Sosire si transfer la hotel. Cazare Yogyakarta.

Ziua 4. YOGYAKARTA – BOROBUDUR - PRAMBANAN

Mic dejun. Dimineata ne indreptam spre Templul Borobudur, una dintre cele mai mari capodopere arhitecturale ale zonei, construit intre anii 750-850, cu trei secole inainte de Angkor Wat si inclus pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO in 1991. Desi este un templu budist, aici se regasesc influente persane, babiloniene si grecesti. Revenim la Yogyakarta pentru turul de oras. Vom vizita grandiosul complex Kraton ce adaposteste Palatul Sultanului, gradinile, Marea Curte si Residenta, unde vom avea prilejul sa admiram luxul si opulenta vietii familiei sultanului (Yogyakarta este singura provincie ramasa din Indonezia care mai este condusa oficial de sultanatul precolonial). Continuam turul vizitand ruinele vechiului Castel al Apelor (Taman Sari Water Palace), datand din sec.18. Dupa pranzul la un restaurant local vom vizita Prambanan, cel mai mare templu hindus din Indonezia, inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO si considerat unul dintre cele mai frumoase din Asia. Acesta este de fapt un ansamblu de 240 de temple, care se inalta mandre spre cer, ajungand pana la impresionanta inaltime de 47 de metri, principalele altare fiind dedicate treimii Hinduse: Brahma, Vishnu, Shiva Seara ne intoarcem in Yogyakarta pentru cazare.

Ziua 5. YOGYAKARTA – BROMO

Mic dejun. Transfer la Gara Yogyakarta si plecare la ora 07:15 cu trenul SANCAKA catre Jombang, cu sosire la 11:25.  Continuam traseul catre Parcul National Bromo Tengger Semeru cu autocarul. Sosire in Bromo si timp liber la dispozitie. Cina si cazare in Bromo - structura de cazare tip ‘lodge’.

Ziua 6. RASARIT DE SOARE IN BROMO - BALI - UBUD

La orele 4:00 se pleaca intr-o calatorie cu jeep-urile pentru a admira, de la punctul de observare Pananjakan, frumusetea naturii si a rasaritului de soare dincolo de vulcanul Bromo (2329 m). Revenire la hotel. Dupa micul dejun plecam cu autocarul spre Portul Ketapang, în regiunea Banyuwangi. Trecere cu ferry in insula Bali (aprox. 40 de minute) si deplasare de-a lungul frumoasei coaste sud-vestice a insulei pana la Ubud, candva orasul regilor. Cazare in Ubud – Bali.

Ziua 7. BALI – INSULA ZEILOR

Mic dejun. Incepem incursiunea in istoria si traditiile insulei cu vizita la Palatul Klungkung, complex istoric datand din sec.17. Traversam peisaje spectaculoase si ajungem Templul Besakih (Templul Mama) - un complex de 30 de temple, situate pe 7 terase sapate in munte. Avand o vechime de peste 1 000 de ani, este cel mai mare templu din Bali si a fost numit astfel dupa Zeul Dragon. Se spune ca este singurul templu in care se poate inchina oricine, indiferent de casta sociala si religioasa din care face parte.  Este cel mai important si mai sacru loc de rugaciune al populatiei hindu de pe insula. Dupa pranzul la Kintamani ne indreptam spre Pura Ulun Danu Batur, cel de-al doilea templu important din Bali, inchinat zeitei lacurilor si raurilor, Dewi Danu. Acesta face parte din "Sistemul Subak, Manifestare a Filozofiei Tri Hita Karana", format din cinci terase de orezarie si temple ale apei, ce ocupa 19,500 ha, inclus pe lista patrimoniul mondial UNESCO in anul 2012. Cazare in Ubud. 

Ziua 8. UBUD – NUSA DUA

Dupa micul dejun, continuam descoperirea insulei cu vizita Palatului Regal Puri Saren, construit intre anii 1800 – 1823 in timpul domniei lui Ida Tjokorda, locuit si in zilele noastre de descendentii sai. Vom urmari un spectacol de dans Barong - Kris, gratios si dramatic, care ne spune povestea stravechii Ramayana. Dansul este expresia luptei eterne dintre spiritele bune si cele rele, terminandu-se intr-o apoteoza fulminanta.In apropierea orasului vizitam Goa Gajah sau Grota Elefantului, sanctuar construit in sec. 9 si Padurea Sacra a Maimutelor – rezervatie naturala ce adaposteste maimute “Macaques”, despre care se spune ca sunt protectorii Templului Puri Dalem Agung, aflat in inima acestei paduri tropicale. Dupa pranzul servit la un restaurant local continuam traseul spre templul familiei regale Pura Ayun Taman, construit in 1634 in timpul imperiului Menqwi, ca ofranda inchinata stramosilor nobili. Vizita culmineaza cu Templul Tanah Lot, unul dintre cele sapte temple pe mare din Insula Bali, inchinate zeilor marilor. Daca vremea permite va veti bucura de un spectaculos apus de soare. Cazare in statiunea Nusa Dua.

Ziua 9. BALI – LABUAN BAJO - RINCA

Mic dejun matinal. Transfer la aeroport si zbor spre oraselul Labuan Bajo din insula Flores, punctul de plecare pentru excursiile in Parcul National Komodo, monument al naturii si rezervatie mondiala a biosferei din 1986. La sosire ne indreptam spre port si ne imbarcam pe vasul cu care navigam pana in insula Rinca, care face parte din Parcul National Komodo. Pranz pe vas. Ajunsi la destinatie vom face o plimbare pentru a observa faimosii varani - "Dragonii de Komodo" si alte animale salbatice. Urmatoarea etapa a excursiei este insula Kelor, unde putem inota sau face snorkeling, inainte de a reveni in Labuan Bajo, pentru cazare si cina.

Ziua 10. KOMODO – PINK BEACH

Mic dejun matinal, dupa care navigam pana in Insula Komodo, unde vom fi preluati de un ranger local care ne va conduce pe "Drumul Dragonilor" pentru a vedea in mediul lor natural aceste creaturi impresionante, care pot atinge 3 metri lungime si pot cantari pana la 70 kg. Dupa aceasta experienta de neuitat, revenim pe vas pentru pranz si ne indreptam spre Pink Beach, plaja unde particulele de coral rosu ajung pe uscat si se amesteca cu nisipul alb, producand o nuanta superba de roz. Aici va puteti bucura de atmosfera linistita si relaxanta, iar iubitorii de.snorkeling pot admira coralii si viata marina abundenta. Seara ne intoarcem la hotelul din Labuan Bajo pentru cina si cazare.

Ziua 11. LABUAN BAJO – BALI

Mic dejun. Timp liber pana la transferul la aeroport pentru zborul de intoarcere in Bali. Transfer la acelasi hotel din statiunea Nusa Dua.si cazare.

Ziua 12. BALI - TAIPEI

Mic dejun. Dimineata va puteti relaxa si bucura de soare, plaja si apele calde ale Oceanului Indian, pana la transferul la aeroport pentru zborul catre Taipei. Sosire in capitala Taiwanului, cea mai cunoscuta tara nemebra ONU. Transfer la hotel in Taipei.

Ziua 13. TAIPEI

Mic dejun. Tur de oras, pe parcursul caruia vom vizita Memorialul Chang Kai-Shek, centrul de artizanat, Muzeul Palatului National si vom asista la ceremonia schimbarii garzii la Altarul Martirilor. Dupa-amiaza continuam cu vizita in satul de aborigeni Wulai. Intoarcere in Taipei, cina la un restaurant local, cazare Taipei.

Ziua 14. TAIPEI – SUN MOON LAKE

Dupa micul dejun plecam in turul insulei Taiwan. La Puli vizitam o plantatie de ceai si manastirea budista Chung Tai, unde se afla unul dintre cele mai inalte temple din lume (136 m). Ajungem la Sun Moon Lake, aflat in centrul insulei, in zona muntoasa, la o inaltime de 762 metri. Vizitam templul Wen-Wu, inchinat maestrului condeiului Confucius si maestrului sabiei, Kuan Ti, satul Te-Hua, pagoda Tzu-En, inalta de 46 m. Cina la un restaurant local. Cazare Sun Moon Lake.

Ziua 15. SUN MOON LAKE – KAOHSIUNG

Mic dejun. Plecare spre Kaohsiung, cel de-al doilea oras din Taiwan ca numar de locuitori (2,77 milioane), strabatut de raul Love. Aici vom vizita gara Jiji, Fo Guang Shan, cea mai mare manastire budista din Asia de Est (unde vom degusta un pranz vegetarian), fostul Consulat Britanic, construit in urma cu circa 140 de ani, din caramida rosie, in stil baroc, cu garduri de flori, sculpturi in piatra si arcuri rotunjite, golful Sizih, piata de noapte Liuho. Cazare la hotel in Kaohsiung.

Ziua 16. KAOHSIUNG - TAITUNG

Mic dejun. Ne indreptam spre extremitatea sudica a insulei unde se afla Parcul National Kenting, care ocupa o suprafata terestra de 181 kmp si o suprafata maritima de 152 kmp. Ne vom opri la farul Eluanbi, vom admira spectaculoasa zona de coasta Maopitou si parcul Longpan, situat pe o faleza de calcar ce domina Pacificul. Continuam calatoria spre Taitung, oras situat intre Pacific si munti. Cina la un restaurant local. Cazare Taitung.

Ziua 17. TAITUNG – HUALIEN

Mic dejun. In aceasta dimineata ne vom deplasa de-a lungul spectaculoasei coaste de est a insulei, considerata „ultimul taram nealterat din Taiwan”, ce se intinde pe o distanta de 170 km, pana la gurile raului Hualien. Intemperiile, eroziunea, miscarile scoartei terestre au dat nastere unor forme de relief variate si interesante: terase, plaje de nisip si de pietris, recife, peninsule si insulite, vai si pesteri. Diversitatea topografica este completata de diversitatea florei si faunei. Pe traseu ne vom opri la Siaoyeliu, Sansientai, Umbrela de piatra, Pestera Pashien (a celor Opt Nemuritori). Cina la un restaurant local. Cazare Hualien.

Ziua 18. HUALIEN – TAIPEI

Mic dejun. Se viziteaza Parcul National Taroko cu spectaculoasele chei create de raul Li Wu, care a taiat prin masivul de marmura un canion lung de 19 km. La centrul turistic vom vedea o prezentare multimedia despre parc apoi vom parcurge drumul ce ne poarta la podul Tse Mu, Altarul Primaverii Eterne, Pestera Vrabiilor, Templul budist Changchun. Pe drumul de intoarcere spre Taipei vom calatori pe autostrada Su Hua, care ne ofera imagini incantatoare ale muntilor si oceanului, printre care si faleza Qingshui, care se ridica vertical din ocean la peste 800 m. Autostrada spre Taipei trece prin tunelul Hsuehshan, cu o lungime de 12.9 km – cel mai lung tunel de acest fel din Asia. Cazare Taipei.

Ziua 19. TAIPEI

Mic dejun. In cursul diminetii vizitam Parcul National Yangmingshan, unde se afla cel mai inalt vulcan adormit din Taiwan, Qixing (Muntele celor sapte stele, 1120 m). Dupa-amiaza continuam cu parcul geologic Yehliu, unde vom vedea stanci cu forme ciudate, care au primit nume sugestive. Capul Reginei este cel mai cunoscut, dar vom intalni si Camila, Lumanarile Marii, Ciupercile si multe altele. Intoarcere la Taipei pentru cina de ramas bun. Transfer la aeroport si zbor spre Europa. Noapte in avion.

Ziua 20. BUCURESTI

Sosire in Istabul si zbor in conexiune spre tara. Sosire Bucuresti in jurul orei 08:30.

NOTE

Reducere copii max 12 ani: 10% din tariful de baza net, fara taxe ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ). Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 16 pers. Pentru un grup de 12 – 15 persoane se va achita un supliment de 105 €/pers. Tariful de Early Booking este valabil pana la 25.11.2018.

ArrayArrayArray

Destinatie: Indonesia

Durata: 1 zi, fara cazare

Ziua 1. BUCURESTI – JAKARTA

Intalnire cu reprezentantul agentiei pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni), imbarcare si zbor spre Jakarta, via Istanbul. Noapte in avion.

Ziua 2. JAKARTA

In cursul dupa-amiezii sosim in Jakarta, capitala si in acelasi timp cel mai mare oras din Indonezia, cu o populatie de peste 10 milioane de locuitori. Dupa preluarea bagajelor transfer la hotel si timp liber pentru relaxare. Cazare si cina de bun-venit in Jakarta.

Ziua 3. JAKARTA - YOGYAKARTA

Mic dejun. Oras al contrastelor, situat pe insula Java, cea mai mare metropola din sud-estul Asiei, Jakarta se prezinta ca un mozaic ametitor de forme, culori vii si arome nedeslusite. Turul panoramic ne poarta prin centrul orasului, unde vom admira, printre altele, Palatul Prezidential si Muzeul National, unul dintre cele mai valoroase muzee din Asia de Sud-Est (construit in 1862, detine o bogata colectie de costume ale diferitelor grupuri etnice, instrumente muzicale, modele de case, ceramica importata din China si multe multe alte obiecte de valoare). In piata Merdeka vom vedea Monumentul National, unde arde flacara ce simbolizeaza independenta nationala. Dupa amiaza, transfer la aeroport si zbor catre Yogyakarta, oras al artelor si al culturii, care impresioneaza prin frumusetea si varietatea monumentelor. Sosire si transfer la hotel. Cazare Yogyakarta.

Ziua 4. YOGYAKARTA – BOROBUDUR - PRAMBANAN

Mic dejun. Dimineata ne indreptam spre Templul Borobudur, una dintre cele mai mari capodopere arhitecturale ale zonei, construit intre anii 750-850, cu trei secole inainte de Angkor Wat si inclus pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO in 1991. Desi este un templu budist, aici se regasesc influente persane, babiloniene si grecesti. Revenim la Yogyakarta pentru turul de oras. Vom vizita grandiosul complex Kraton ce adaposteste Palatul Sultanului, gradinile, Marea Curte si Residenta, unde vom avea prilejul sa admiram luxul si opulenta vietii familiei sultanului (Yogyakarta este singura provincie ramasa din Indonezia care mai este condusa oficial de sultanatul precolonial). Continuam turul vizitand ruinele vechiului Castel al Apelor (Taman Sari Water Palace), datand din sec.18. Dupa pranzul la un restaurant local vom vizita Prambanan, cel mai mare templu hindus din Indonezia, inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO si considerat unul dintre cele mai frumoase din Asia. Acesta este de fapt un ansamblu de 240 de temple, care se inalta mandre spre cer, ajungand pana la impresionanta inaltime de 47 de metri, principalele altare fiind dedicate treimii Hinduse: Brahma, Vishnu, Shiva Seara ne intoarcem in Yogyakarta pentru cazare.

Ziua 5. YOGYAKARTA – BROMO

Mic dejun. Transfer la Gara Yogyakarta si plecare la ora 07:15 cu trenul SANCAKA catre Jombang, cu sosire la 11:25.  Continuam traseul catre Parcul National Bromo Tengger Semeru cu autocarul. Sosire in Bromo si timp liber la dispozitie. Cina si cazare in Bromo - structura de cazare tip ‘lodge’.

Ziua 6. RASARIT DE SOARE IN BROMO - BALI - UBUD

La orele 4:00 se pleaca intr-o calatorie cu jeep-urile pentru a admira, de la punctul de observare Pananjakan, frumusetea naturii si a rasaritului de soare dincolo de vulcanul Bromo (2329 m). Revenire la hotel. Dupa micul dejun plecam cu autocarul spre Portul Ketapang, în regiunea Banyuwangi. Trecere cu ferry in insula Bali (aprox. 40 de minute) si deplasare de-a lungul frumoasei coaste sud-vestice a insulei pana la Ubud, candva orasul regilor. Cazare in Ubud – Bali.

Ziua 7. BALI – INSULA ZEILOR

Mic dejun. Incepem incursiunea in istoria si traditiile insulei cu vizita la Palatul Klungkung, complex istoric datand din sec.17. Traversam peisaje spectaculoase si ajungem Templul Besakih (Templul Mama) - un complex de 30 de temple, situate pe 7 terase sapate in munte. Avand o vechime de peste 1 000 de ani, este cel mai mare templu din Bali si a fost numit astfel dupa Zeul Dragon. Se spune ca este singurul templu in care se poate inchina oricine, indiferent de casta sociala si religioasa din care face parte.  Este cel mai important si mai sacru loc de rugaciune al populatiei hindu de pe insula. Dupa pranzul la Kintamani ne indreptam spre Pura Ulun Danu Batur, cel de-al doilea templu important din Bali, inchinat zeitei lacurilor si raurilor, Dewi Danu. Acesta face parte din "Sistemul Subak, Manifestare a Filozofiei Tri Hita Karana", format din cinci terase de orezarie si temple ale apei, ce ocupa 19,500 ha, inclus pe lista patrimoniul mondial UNESCO in anul 2012. Cazare in Ubud. 

Ziua 8. UBUD – NUSA DUA

Dupa micul dejun, continuam descoperirea insulei cu vizita Palatului Regal Puri Saren, construit intre anii 1800 – 1823 in timpul domniei lui Ida Tjokorda, locuit si in zilele noastre de descendentii sai. Vom urmari un spectacol de dans Barong - Kris, gratios si dramatic, care ne spune povestea stravechii Ramayana. Dansul este expresia luptei eterne dintre spiritele bune si cele rele, terminandu-se intr-o apoteoza fulminanta.In apropierea orasului vizitam Goa Gajah sau Grota Elefantului, sanctuar construit in sec. 9 si Padurea Sacra a Maimutelor – rezervatie naturala ce adaposteste maimute “Macaques”, despre care se spune ca sunt protectorii Templului Puri Dalem Agung, aflat in inima acestei paduri tropicale. Dupa pranzul servit la un restaurant local continuam traseul spre templul familiei regale Pura Ayun Taman, construit in 1634 in timpul imperiului Menqwi, ca ofranda inchinata stramosilor nobili. Vizita culmineaza cu Templul Tanah Lot, unul dintre cele sapte temple pe mare din Insula Bali, inchinate zeilor marilor. Daca vremea permite va veti bucura de un spectaculos apus de soare. Cazare in statiunea Nusa Dua.

Ziua 9. BALI – LABUAN BAJO - RINCA

Mic dejun matinal. Transfer la aeroport si zbor spre oraselul Labuan Bajo din insula Flores, punctul de plecare pentru excursiile in Parcul National Komodo, monument al naturii si rezervatie mondiala a biosferei din 1986. La sosire ne indreptam spre port si ne imbarcam pe vasul cu care navigam pana in insula Rinca, care face parte din Parcul National Komodo. Pranz pe vas. Ajunsi la destinatie vom face o plimbare pentru a observa faimosii varani - "Dragonii de Komodo" si alte animale salbatice. Urmatoarea etapa a excursiei este insula Kelor, unde putem inota sau face snorkeling, inainte de a reveni in Labuan Bajo, pentru cazare si cina.

Ziua 10. KOMODO – PINK BEACH

Mic dejun matinal, dupa care navigam pana in Insula Komodo, unde vom fi preluati de un ranger local care ne va conduce pe "Drumul Dragonilor" pentru a vedea in mediul lor natural aceste creaturi impresionante, care pot atinge 3 metri lungime si pot cantari pana la 70 kg. Dupa aceasta experienta de neuitat, revenim pe vas pentru pranz si ne indreptam spre Pink Beach, plaja unde particulele de coral rosu ajung pe uscat si se amesteca cu nisipul alb, producand o nuanta superba de roz. Aici va puteti bucura de atmosfera linistita si relaxanta, iar iubitorii de.snorkeling pot admira coralii si viata marina abundenta. Seara ne intoarcem la hotelul din Labuan Bajo pentru cina si cazare.

Ziua 11. LABUAN BAJO – BALI

Mic dejun. Timp liber pana la transferul la aeroport pentru zborul de intoarcere in Bali. Transfer la acelasi hotel din statiunea Nusa Dua.si cazare.

Ziua 12. BALI - TAIPEI

Mic dejun. Dimineata va puteti relaxa si bucura de soare, plaja si apele calde ale Oceanului Indian, pana la transferul la aeroport pentru zborul catre Taipei. Sosire in capitala Taiwanului, cea mai cunoscuta tara nemebra ONU. Transfer la hotel in Taipei.

Ziua 13. TAIPEI

Mic dejun. Tur de oras, pe parcursul caruia vom vizita Memorialul Chang Kai-Shek, centrul de artizanat, Muzeul Palatului National si vom asista la ceremonia schimbarii garzii la Altarul Martirilor. Dupa-amiaza continuam cu vizita in satul de aborigeni Wulai. Intoarcere in Taipei, cina la un restaurant local, cazare Taipei.

Ziua 14. TAIPEI – SUN MOON LAKE

Dupa micul dejun plecam in turul insulei Taiwan. La Puli vizitam o plantatie de ceai si manastirea budista Chung Tai, unde se afla unul dintre cele mai inalte temple din lume (136 m). Ajungem la Sun Moon Lake, aflat in centrul insulei, in zona muntoasa, la o inaltime de 762 metri. Vizitam templul Wen-Wu, inchinat maestrului condeiului Confucius si maestrului sabiei, Kuan Ti, satul Te-Hua, pagoda Tzu-En, inalta de 46 m. Cina la un restaurant local. Cazare Sun Moon Lake.

Ziua 15. SUN MOON LAKE – KAOHSIUNG

Mic dejun. Plecare spre Kaohsiung, cel de-al doilea oras din Taiwan ca numar de locuitori (2,77 milioane), strabatut de raul Love. Aici vom vizita gara Jiji, Fo Guang Shan, cea mai mare manastire budista din Asia de Est (unde vom degusta un pranz vegetarian), fostul Consulat Britanic, construit in urma cu circa 140 de ani, din caramida rosie, in stil baroc, cu garduri de flori, sculpturi in piatra si arcuri rotunjite, golful Sizih, piata de noapte Liuho. Cazare la hotel in Kaohsiung.

Ziua 16. KAOHSIUNG - TAITUNG

Mic dejun. Ne indreptam spre extremitatea sudica a insulei unde se afla Parcul National Kenting, care ocupa o suprafata terestra de 181 kmp si o suprafata maritima de 152 kmp. Ne vom opri la farul Eluanbi, vom admira spectaculoasa zona de coasta Maopitou si parcul Longpan, situat pe o faleza de calcar ce domina Pacificul. Continuam calatoria spre Taitung, oras situat intre Pacific si munti. Cina la un restaurant local. Cazare Taitung.

Ziua 17. TAITUNG – HUALIEN

Mic dejun. In aceasta dimineata ne vom deplasa de-a lungul spectaculoasei coaste de est a insulei, considerata „ultimul taram nealterat din Taiwan”, ce se intinde pe o distanta de 170 km, pana la gurile raului Hualien. Intemperiile, eroziunea, miscarile scoartei terestre au dat nastere unor forme de relief variate si interesante: terase, plaje de nisip si de pietris, recife, peninsule si insulite, vai si pesteri. Diversitatea topografica este completata de diversitatea florei si faunei. Pe traseu ne vom opri la Siaoyeliu, Sansientai, Umbrela de piatra, Pestera Pashien (a celor Opt Nemuritori). Cina la un restaurant local. Cazare Hualien.

Ziua 18. HUALIEN – TAIPEI

Mic dejun. Se viziteaza Parcul National Taroko cu spectaculoasele chei create de raul Li Wu, care a taiat prin masivul de marmura un canion lung de 19 km. La centrul turistic vom vedea o prezentare multimedia despre parc apoi vom parcurge drumul ce ne poarta la podul Tse Mu, Altarul Primaverii Eterne, Pestera Vrabiilor, Templul budist Changchun. Pe drumul de intoarcere spre Taipei vom calatori pe autostrada Su Hua, care ne ofera imagini incantatoare ale muntilor si oceanului, printre care si faleza Qingshui, care se ridica vertical din ocean la peste 800 m. Autostrada spre Taipei trece prin tunelul Hsuehshan, cu o lungime de 12.9 km – cel mai lung tunel de acest fel din Asia. Cazare Taipei.

Ziua 19. TAIPEI

Mic dejun. In cursul diminetii vizitam Parcul National Yangmingshan, unde se afla cel mai inalt vulcan adormit din Taiwan, Qixing (Muntele celor sapte stele, 1120 m). Dupa-amiaza continuam cu parcul geologic Yehliu, unde vom vedea stanci cu forme ciudate, care au primit nume sugestive. Capul Reginei este cel mai cunoscut, dar vom intalni si Camila, Lumanarile Marii, Ciupercile si multe altele. Intoarcere la Taipei pentru cina de ramas bun. Transfer la aeroport si zbor spre Europa. Noapte in avion.

Ziua 20. BUCURESTI

Sosire in Istabul si zbor in conexiune spre tara. Sosire Bucuresti in jurul orei 08:30.

NOTE

Reducere copii max 12 ani: 10% din tariful de baza net, fara taxe ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ). Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 16 pers. Pentru un grup de 12 – 15 persoane se va achita un supliment de 105 €/pers. Tariful de Early Booking este valabil pana la 25.11.2018.

ArrayArrayArray