Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Destinatie: Mexic

Durata: 1 zi, fara cazare

Ziua 1. BUCURESTI – MEXICO CITY
Intalnire cu insotitorul de grup in aeroportul Henri Coanda (Otopeni), imbarcare si zbor spre Mexico City via Amsterdam. Sosire in Mexico City dupa amiaza si transfer la hotel pentru cazare.
Ziua 2. MEXICO CITY & XOCHIMILCO
Mic dejun. Turul celei mai mari metropole din lume, cu o populatie de 25 milioane de locuitori, situata la altitudinea de 2400 m. Vizitam Zócalo (centrul animat al orasului), Palatul National, construit pe ruinele unui palat aztec, cu minunatele sale picturi murale, opera faimosului pictor mexican Diego Rivera, impozanta Catedrala Metropolitana. Dupa pranz, turul continua cu o vizita la Muzeul National de Antropologie ce adaposteste o bogata colectie de artefacte precolumbiene, dupa care deplasare la Xochimilco, pentru o plimbare de seara cu barcile traditionale pe canale. Cazare Mexico City.
Ziua 3. MEXICO CITY & TEOTIHUACAN - PUEBLA
Mic dejun. Ziua de astazi o incepem cu vizitarea Sanctuarului Fecioarei din Guadalupe, cel mai important monument religios al Mexicului. Ne deplasam la Teotihuacan pentru o vizita la impresionantul complex arheologic, supranumit ‘Orasul Zeilor’, unde se afla monumentalele Piramide ale Soarelui si Lunii si Templul lui Quetzalcoatl. Dupa pranz vom pleca spre Puebla. Cazare Puebla.
Ziua 4. PUEBLA - MONTE ALBAN - OAXACA
Mic dejun. Tur al orasului Puebla: Capela Rosario, Piata Centrala, Catedrala si El Parian (cunoscut centru comercial de artefacte). Continuam apoi cu vizitarea Bisericii Santa Maria Tonantzintla, admirabil decorata manual de catre indigeni. Dupa amiaza devreme ne deplasam spre Oaxaca. Sosim si incepem vizita la Monte Alban (Muntele Alb), important complex arheologic, atribuit unui amestec succesiv de civilizatii pre-columbiene zapotec, olmec si mixtec, situat pe un promontoriu artificial inalt de 400 m, in Valea Oxaca. Vom putea admira numeroase temple, picturi murale, piramide in trepte, basoreliefuri, morminte (dintre care se remarca mormantul nr.7), Observatorul (ansamblu de cladiri cu semnificatie astrologica) si ‘Pietrele Dansatorilor’ (sculpturi in piatra care infatiseaza barbati dezbracati, in diverse posturi contorsionate). Cina si cazare Oaxaca.
Ziua 5. MITLA - TEHUANTEPEC 
Mic dejun. Ziua de astazi incepe cu un tur panoramic al orasului Oaxaca. In continuare vizitam vechiul oras pre-columbian Mitla, unul din cele mai emblematice locuri sacre, din care s-au pastrat numeroase cladiri si ziduri decorate cu mozaicuri geometrice distincte. Continuam traseul spre Tehuantepec, nu inainte de a trece pe langa Arborele Tule, copacul cu cel mai mare diametru din lume, masurand la baza trunchiului aproape 12 m, estimat cu o varsta de cel putin 1500 ani. Cina si cazare in Tehuantepec.  
Ziua 6. TEHUANTEPEC - CANIONUL SUMIDERO – SAN CRISTOBAL
Mic dejun. Plecam spre Tuxtla Gutierrez, capitala statului Chiapas, bucurandu-ne de peisajele deosebite ale muntilor. Traversam Canionul Sumidero (1000 m inaltime), admirand peisaje spectaculoase. Plimbarea cu vaporasul prin canion va fi marea atractie a zilei de azi (optional). Plecam spre San Cristobal vizitand en route un sat indian autentic, San Juan Chamula, ai carui localnici si-au pastrat nealterate traditiile, obiceiurile, credinta si structura sociala. Vom putea sa intram in biserica in care catolicismul se impleteste cu ritualuri mayase pre-hispanice, dar unde fotografiatul este strict interzis. Ajunsi la San Cristobal vom face un tur panoramic. Cina si cazare in San Cristobal.
Ziua 7. SAN CRISTOBAL - CASCADELE AQUA AZUL - PALENQUE
Mic dejun. Plecam spre Palenque, oprindu-ne sa ne ‘clatim privirea’ cu apele azurii ale Cascadelor Aqua Azul. Pranz la un restaurant local. In continuare vizitam complexul arheologic Palenque, aflat in inima junglei, unul din cele mai importante repere ale urmelor civilizatiei maya in Mexic. Vom admira Templul Inscriptilor, cum a fost denumit, situat deasupra Mormantului regelui Pakal cel Mare, Palatul (ansamblu de structuri arhitectonice adiacente, inter-conectate, care adapostesc unele din cele mai frumoase sculpturi si basoreliefuri) si Templele ridicate in varful piramidelor in trepte (Templul Soarelui, Templul Crucii) care comemoreaza succesiunea regelui Chan Bahlul II la tron. Cina si cazare la Palenque.
Ziua 8. PALENQUE – CAMPECHE - MERIDA 
Mic dejun. Dimineata plecam spre Campeche oras-port fortificat din perioada coloniala, inscris in Patrimoniul Mondial UNESCO. Dupa vizita la Campeche continuam spre Merida, oras cu bulevarde largi strajuite de arbori umbrosi si cladiri coloniale, supranumit si ‘Orasul Alb’ (apelativ care isi are radacinile in perioada sclavagismului, datorita restrictilor impuse populatiei de culoare de a intra in oras). Vizitam Montejo Avenue, Palatul Guvernatorului, Piata Centrala, Catedrala. Cina si cazare in Merida.
Ziua 9. MERIDA - UXMAL – CHICHEN ITZA – CANCUN
Mic dejun. Ne deplasam spre Uxmal, sit arheologic al civilizatiei maya deosebit de bine conservat, situat in peninsula Yucatán, avand constructii a caror arhitectura rivalizeaza in rafinament cu cele de la Palenque (Palatul Guvernatorului, Templul Adivino, numit si Piramida Magicianului etc). Continuam spre Chichen Itza, cel mai fascinant centru arheologic pre-hispanic din Mexic, cu functii ceremoniale, unde vom intalni si urme de cunostiinte avansate de astronomie arhaica ale civilizatie mayase. Vom vizita Templul piramidal Kukulcan, Templul Jaguarului, Observatorul, Piata celor o mie de coloane, Fantana Sacra (cenote), locul unde erau aruncate spre sacrificiu victimele in onoarea zeului Chaak. Pranz la un restaurant local. Continuam itinerariul spre Cancun, celebra statiune a Mexicului de la Oceanul Atlantic. Cazare cu cina Cancun.
Ziua 10. CANCUN 
Mic dejun. Timp liber in Cancun pentru plaja si relaxare. In a doua parte a zilei recomandam o excursie la celebra la Playa del Carmen, continuand apoi cu o vizita la parcul tematic Xcaret, o reconstructie magnifica a unui vechi sat mayas, prilej de a ne bucura de cele peste 40 de atractii si de a asista la un spectacol traditional mexican magnific, care are loc in fiecare seara. Cazare cu pranz si cina.
Ziua 11. CANCUN & ISLA MUJERES
Mic dejun. Timp liber in care ne vom putea bucura de plajele cu apele turcoaz ale oceanului (Marii Caraibelor) sau vom putea vizita, optional, Isla Mujeres (bauturi si pranz inclus). Cazare cu pranz si cina.
Ziua 12.CANCUN - HAVANA
Mic dejun. Transfer la aeroport si zbor spre Havana. Sosim si facem un tur de oras al orasului cu cartierele noi ale Havana. Incepem cu Vedano, cartier elegant, cu strazile sale pitoresti, vile luxoase, magazine moderne si vestita Avenida de los Presidentes. Turul ne poarta si in zona rezidentiala Miramar, cel mai bogat si elitist cartier al Havanei. Vom admira cladirea Universitatii, Muzeul Napoleon gazduit intr-un palat in stil florentin, unul dintre cele mai importante muzee din lume, Hotelul Nacional, unde a fost gazduit si fostul rege a Romaniei, Carol al II-lea. Cazare in Havana.
Ziua 13. HAVANA & VALE VINALES
Mic dejun. Astazi vom face o excursie in faimoasa Vale Viñales, cu pranz inclus, admirand din locul de belvedere Los Jazmines peisajele pitoresti ale provinciei Pinar del Rio, vizitand apoi pestera indiana si picturile murale preistorice. Excursia ofera un prilej de introducere in viata de zi cu zi a Cubei. Seara, optional, putem participa la renumitul spectacol de Cabaret Tropicana, o reprezentatie de neegalat a luminilor, costumelor si dansurilor exotice (bautura este inclusa). Cazare Havana.
Ziua 14.  HAVANA - GUAMA - LAGUNA DEL TESORO – CIENFUEGOS – TRINIDAD 
Mic dejun. Plecam spre sudul insulei, cu o prima oprire la Centrul Turistic Guama. DE aici pornim intr-o plimbare cu vaporasul pe Laguna del Tesoro (Lacul Comorii) pentru a vizita copia fidela a unui sat al indienilor Taino, care prezinta viata acestora in perioada in care Cristofor Columb a descoperit Lumea Noua. Drumul continua spre Cienfuegos, considerat si “Perla Sudului”, remarcabil prin imbinarea deosebita intre relieful marin si cel montan si prin aerul frantuzesc pastrat de la vechii colonisti (a fost colonie franceza in 1819). Se viziteaza Parcul Jose Marti, centrul istoric cu Catedra Purisima Concepcion, Teatrul Tomas Terry, Bulevardul Prado. Se pleaca spre Trinidad, ‘cel mai colonial oras al Cubei’. Cina si cazare in Trinidad.
Ziua 15. TRINIDAD – PARCUL NATIONAL TOPES DE COLLANTES
Mic dejun. Dimineata excursie (optionala) in Parcul National Topes de Collantes, o veritabila padure tropicala, impresionanta datorita diversitatii pe care a creat-o natura: pesteri, cascade, rauri, grote, canioane, iazuri cu apa de clestar, vegetatia luxurianta, cu sute de specii de plante.
Dupa amiaza intoarcere in Trinidad si  tur pietonal de oras. In Trinidad vom intalni cel mai bine conservat complex architectural colonial din toata America, inclus in Patrimoniul UNESCO. Se viziteaza Muzeul Romantic gazduit in Palatul Brunet, unde sunt expuse colectii de arta decorativa si mobile de epoca, Palatul Cantereo, piatetele inconjurate de case coloniale, care conserva stilul sec. XVIII – XIX atat in interior cat si in exterior, Muzeul Conchanchara. All inclusive Trinidad.Cazare in Trinidad.
Ziua 16. TRINIDAD - SANTA CLARA – VARADERO
Mic dejun. Plecare spre Varadero dar ne oprim in Santa Clara, oras in care a avut loc ultima batalie a Revolutiei Cubaneze, in anul 1958. Vom admira Parcul Vidal, Mausoleul Che Guevara, Plaza del Mercado, Catedral de Santa Clara de Asis. Dupa-amiaza plecare spre Varadero, statiune emblematica a Cubei, situata la aprox. 160 km de Havana, un veritabil paradis tropical, unul din cele mai indragite locuri din Caraibe. Cazare cu All Inclusive in Varadero. Cazare Varadero.
Ziua 17. VARADERO – SUN & FUN
Mic dejun. Timp liber sa ne bucuram de plajele imaculate ale Atlanticului in timp ce savuram un ‘mojito’ la umbra unui palmier si ascultam cantecul exotic al pasarilor in gradinile paradisiace ale hotelului. Ne asteapta 4 zile cu infinite optiuni de petrecere a timpului, incepand de la plimbari cu barca in largul marii, un safari plin de adrenalina in jungla tropicala acompaniati de ghizi experimentati, scufundari pentru incepatori si profesionisti, rafting pe raul Canimar etc. Cazare Varadero cu All Inclusive.
Ziua 18. VARADERO & CAYO BLANCO
Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala in Cayo Blanco. Transfer de la hotel la Marina Chapelin, de unde se va lua catamaranul. Avem posibilitatea sa inotam cu delfinii, sa facem plaja si snorkeling printre recifele de corali. Bar deschis unde putem experimenta cocktail-urile cubaneze, romul, dar si bucataria cubaneza. Ambianta muzicala, spectacolele cu delfinii si de divertisment vor face aceasta zi de neuitat. Cazare Varadero cu All Inclusive
Ziua 19.  VARADERO 
Mic dejun. Program liber pentru plaja si activitati individuale. Cazare Varadero cu All Inclusive.
Ziua 20. VARADERO - HAVANA
Mic dejun. Dimineata transfer in Havana. Sosim in Havana si plecam in turul orasului vechi. Orasul contrastelor, in care vom descoperi frumusetea cladirilor coloniale din centrul vechi (Havana Vieja), vom vizita cladirea Capitoliului, construita dupa modelul american, fosta cladire a senatului, Muzeul Revolutiei, ne vom opri in piata Catedralei unde vom fi impresionati de Palatul marchizului de Aguas Claras, de Catedrala din Havana, Piata Armelor (cea mai veche piata din Havana). Dupa-amiaza transfer la aeroportul international din Havana, imbarcare si zbor spre Paris. Noapte si cina in avion.
Ziua 21. PARIS - BUCURESTI
Aterizam in Paris dimineata si zbor in conexiune spre Bucuresti.

 

NOTE

Reducere copii max 12 ani: 10% din tariful de baza net, fara taxe (doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti). Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 20 pers. Pentru grup de 15 - 19 persoane se achita supliment de 155 €/persoana. Tariful de Early Booking este valabil pana la 25.11.2018.

 

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE : 

 • Plimbarea cu barca prin Canionul Sumidero: 36 €; 
 • Playa del Carmen & X’caret (se achita local -  include transferuri, intrare la X’caret spectacol): 147 €;
 • Isla Mujeres din Cancun ( se achita local - include transferuri, bauturi nealcoolice si pranz): 125 €;
 • Parcul National Topes de Collantes ( include transferuri, insotitor ):  54 €;
 • Croaziera in Cayo Blanco (cu pranz si bauturi incluse): 109 €;
 • Cabaret Tropicana (cu bauturi si snack incluse): 99 €; 
   
ArrayArrayArray

Destinatie: Mexic

Durata: 1 zi, fara cazare

Ziua 1. BUCURESTI – MEXICO CITY
Intalnire cu insotitorul de grup in aeroportul Henri Coanda (Otopeni), imbarcare si zbor spre Mexico City via Amsterdam. Sosire in Mexico City dupa amiaza si transfer la hotel pentru cazare.
Ziua 2. MEXICO CITY & XOCHIMILCO
Mic dejun. Turul celei mai mari metropole din lume, cu o populatie de 25 milioane de locuitori, situata la altitudinea de 2400 m. Vizitam Zócalo (centrul animat al orasului), Palatul National, construit pe ruinele unui palat aztec, cu minunatele sale picturi murale, opera faimosului pictor mexican Diego Rivera, impozanta Catedrala Metropolitana. Dupa pranz, turul continua cu o vizita la Muzeul National de Antropologie ce adaposteste o bogata colectie de artefacte precolumbiene, dupa care deplasare la Xochimilco, pentru o plimbare de seara cu barcile traditionale pe canale. Cazare Mexico City.
Ziua 3. MEXICO CITY & TEOTIHUACAN - PUEBLA
Mic dejun. Ziua de astazi o incepem cu vizitarea Sanctuarului Fecioarei din Guadalupe, cel mai important monument religios al Mexicului. Ne deplasam la Teotihuacan pentru o vizita la impresionantul complex arheologic, supranumit ‘Orasul Zeilor’, unde se afla monumentalele Piramide ale Soarelui si Lunii si Templul lui Quetzalcoatl. Dupa pranz vom pleca spre Puebla. Cazare Puebla.
Ziua 4. PUEBLA - MONTE ALBAN - OAXACA
Mic dejun. Tur al orasului Puebla: Capela Rosario, Piata Centrala, Catedrala si El Parian (cunoscut centru comercial de artefacte). Continuam apoi cu vizitarea Bisericii Santa Maria Tonantzintla, admirabil decorata manual de catre indigeni. Dupa amiaza devreme ne deplasam spre Oaxaca. Sosim si incepem vizita la Monte Alban (Muntele Alb), important complex arheologic, atribuit unui amestec succesiv de civilizatii pre-columbiene zapotec, olmec si mixtec, situat pe un promontoriu artificial inalt de 400 m, in Valea Oxaca. Vom putea admira numeroase temple, picturi murale, piramide in trepte, basoreliefuri, morminte (dintre care se remarca mormantul nr.7), Observatorul (ansamblu de cladiri cu semnificatie astrologica) si ‘Pietrele Dansatorilor’ (sculpturi in piatra care infatiseaza barbati dezbracati, in diverse posturi contorsionate). Cina si cazare Oaxaca.
Ziua 5. MITLA - TEHUANTEPEC 
Mic dejun. Ziua de astazi incepe cu un tur panoramic al orasului Oaxaca. In continuare vizitam vechiul oras pre-columbian Mitla, unul din cele mai emblematice locuri sacre, din care s-au pastrat numeroase cladiri si ziduri decorate cu mozaicuri geometrice distincte. Continuam traseul spre Tehuantepec, nu inainte de a trece pe langa Arborele Tule, copacul cu cel mai mare diametru din lume, masurand la baza trunchiului aproape 12 m, estimat cu o varsta de cel putin 1500 ani. Cina si cazare in Tehuantepec.  
Ziua 6. TEHUANTEPEC - CANIONUL SUMIDERO – SAN CRISTOBAL
Mic dejun. Plecam spre Tuxtla Gutierrez, capitala statului Chiapas, bucurandu-ne de peisajele deosebite ale muntilor. Traversam Canionul Sumidero (1000 m inaltime), admirand peisaje spectaculoase. Plimbarea cu vaporasul prin canion va fi marea atractie a zilei de azi (optional). Plecam spre San Cristobal vizitand en route un sat indian autentic, San Juan Chamula, ai carui localnici si-au pastrat nealterate traditiile, obiceiurile, credinta si structura sociala. Vom putea sa intram in biserica in care catolicismul se impleteste cu ritualuri mayase pre-hispanice, dar unde fotografiatul este strict interzis. Ajunsi la San Cristobal vom face un tur panoramic. Cina si cazare in San Cristobal.
Ziua 7. SAN CRISTOBAL - CASCADELE AQUA AZUL - PALENQUE
Mic dejun. Plecam spre Palenque, oprindu-ne sa ne ‘clatim privirea’ cu apele azurii ale Cascadelor Aqua Azul. Pranz la un restaurant local. In continuare vizitam complexul arheologic Palenque, aflat in inima junglei, unul din cele mai importante repere ale urmelor civilizatiei maya in Mexic. Vom admira Templul Inscriptilor, cum a fost denumit, situat deasupra Mormantului regelui Pakal cel Mare, Palatul (ansamblu de structuri arhitectonice adiacente, inter-conectate, care adapostesc unele din cele mai frumoase sculpturi si basoreliefuri) si Templele ridicate in varful piramidelor in trepte (Templul Soarelui, Templul Crucii) care comemoreaza succesiunea regelui Chan Bahlul II la tron. Cina si cazare la Palenque.
Ziua 8. PALENQUE – CAMPECHE - MERIDA 
Mic dejun. Dimineata plecam spre Campeche oras-port fortificat din perioada coloniala, inscris in Patrimoniul Mondial UNESCO. Dupa vizita la Campeche continuam spre Merida, oras cu bulevarde largi strajuite de arbori umbrosi si cladiri coloniale, supranumit si ‘Orasul Alb’ (apelativ care isi are radacinile in perioada sclavagismului, datorita restrictilor impuse populatiei de culoare de a intra in oras). Vizitam Montejo Avenue, Palatul Guvernatorului, Piata Centrala, Catedrala. Cina si cazare in Merida.
Ziua 9. MERIDA - UXMAL – CHICHEN ITZA – CANCUN
Mic dejun. Ne deplasam spre Uxmal, sit arheologic al civilizatiei maya deosebit de bine conservat, situat in peninsula Yucatán, avand constructii a caror arhitectura rivalizeaza in rafinament cu cele de la Palenque (Palatul Guvernatorului, Templul Adivino, numit si Piramida Magicianului etc). Continuam spre Chichen Itza, cel mai fascinant centru arheologic pre-hispanic din Mexic, cu functii ceremoniale, unde vom intalni si urme de cunostiinte avansate de astronomie arhaica ale civilizatie mayase. Vom vizita Templul piramidal Kukulcan, Templul Jaguarului, Observatorul, Piata celor o mie de coloane, Fantana Sacra (cenote), locul unde erau aruncate spre sacrificiu victimele in onoarea zeului Chaak. Pranz la un restaurant local. Continuam itinerariul spre Cancun, celebra statiune a Mexicului de la Oceanul Atlantic. Cazare cu cina Cancun.
Ziua 10. CANCUN 
Mic dejun. Timp liber in Cancun pentru plaja si relaxare. In a doua parte a zilei recomandam o excursie la celebra la Playa del Carmen, continuand apoi cu o vizita la parcul tematic Xcaret, o reconstructie magnifica a unui vechi sat mayas, prilej de a ne bucura de cele peste 40 de atractii si de a asista la un spectacol traditional mexican magnific, care are loc in fiecare seara. Cazare cu pranz si cina.
Ziua 11. CANCUN & ISLA MUJERES
Mic dejun. Timp liber in care ne vom putea bucura de plajele cu apele turcoaz ale oceanului (Marii Caraibelor) sau vom putea vizita, optional, Isla Mujeres (bauturi si pranz inclus). Cazare cu pranz si cina.
Ziua 12.CANCUN - HAVANA
Mic dejun. Transfer la aeroport si zbor spre Havana. Sosim si facem un tur de oras al orasului cu cartierele noi ale Havana. Incepem cu Vedano, cartier elegant, cu strazile sale pitoresti, vile luxoase, magazine moderne si vestita Avenida de los Presidentes. Turul ne poarta si in zona rezidentiala Miramar, cel mai bogat si elitist cartier al Havanei. Vom admira cladirea Universitatii, Muzeul Napoleon gazduit intr-un palat in stil florentin, unul dintre cele mai importante muzee din lume, Hotelul Nacional, unde a fost gazduit si fostul rege a Romaniei, Carol al II-lea. Cazare in Havana.
Ziua 13. HAVANA & VALE VINALES
Mic dejun. Astazi vom face o excursie in faimoasa Vale Viñales, cu pranz inclus, admirand din locul de belvedere Los Jazmines peisajele pitoresti ale provinciei Pinar del Rio, vizitand apoi pestera indiana si picturile murale preistorice. Excursia ofera un prilej de introducere in viata de zi cu zi a Cubei. Seara, optional, putem participa la renumitul spectacol de Cabaret Tropicana, o reprezentatie de neegalat a luminilor, costumelor si dansurilor exotice (bautura este inclusa). Cazare Havana.
Ziua 14.  HAVANA - GUAMA - LAGUNA DEL TESORO – CIENFUEGOS – TRINIDAD 
Mic dejun. Plecam spre sudul insulei, cu o prima oprire la Centrul Turistic Guama. DE aici pornim intr-o plimbare cu vaporasul pe Laguna del Tesoro (Lacul Comorii) pentru a vizita copia fidela a unui sat al indienilor Taino, care prezinta viata acestora in perioada in care Cristofor Columb a descoperit Lumea Noua. Drumul continua spre Cienfuegos, considerat si “Perla Sudului”, remarcabil prin imbinarea deosebita intre relieful marin si cel montan si prin aerul frantuzesc pastrat de la vechii colonisti (a fost colonie franceza in 1819). Se viziteaza Parcul Jose Marti, centrul istoric cu Catedra Purisima Concepcion, Teatrul Tomas Terry, Bulevardul Prado. Se pleaca spre Trinidad, ‘cel mai colonial oras al Cubei’. Cina si cazare in Trinidad.
Ziua 15. TRINIDAD – PARCUL NATIONAL TOPES DE COLLANTES
Mic dejun. Dimineata excursie (optionala) in Parcul National Topes de Collantes, o veritabila padure tropicala, impresionanta datorita diversitatii pe care a creat-o natura: pesteri, cascade, rauri, grote, canioane, iazuri cu apa de clestar, vegetatia luxurianta, cu sute de specii de plante.
Dupa amiaza intoarcere in Trinidad si  tur pietonal de oras. In Trinidad vom intalni cel mai bine conservat complex architectural colonial din toata America, inclus in Patrimoniul UNESCO. Se viziteaza Muzeul Romantic gazduit in Palatul Brunet, unde sunt expuse colectii de arta decorativa si mobile de epoca, Palatul Cantereo, piatetele inconjurate de case coloniale, care conserva stilul sec. XVIII – XIX atat in interior cat si in exterior, Muzeul Conchanchara. All inclusive Trinidad.Cazare in Trinidad.
Ziua 16. TRINIDAD - SANTA CLARA – VARADERO
Mic dejun. Plecare spre Varadero dar ne oprim in Santa Clara, oras in care a avut loc ultima batalie a Revolutiei Cubaneze, in anul 1958. Vom admira Parcul Vidal, Mausoleul Che Guevara, Plaza del Mercado, Catedral de Santa Clara de Asis. Dupa-amiaza plecare spre Varadero, statiune emblematica a Cubei, situata la aprox. 160 km de Havana, un veritabil paradis tropical, unul din cele mai indragite locuri din Caraibe. Cazare cu All Inclusive in Varadero. Cazare Varadero.
Ziua 17. VARADERO – SUN & FUN
Mic dejun. Timp liber sa ne bucuram de plajele imaculate ale Atlanticului in timp ce savuram un ‘mojito’ la umbra unui palmier si ascultam cantecul exotic al pasarilor in gradinile paradisiace ale hotelului. Ne asteapta 4 zile cu infinite optiuni de petrecere a timpului, incepand de la plimbari cu barca in largul marii, un safari plin de adrenalina in jungla tropicala acompaniati de ghizi experimentati, scufundari pentru incepatori si profesionisti, rafting pe raul Canimar etc. Cazare Varadero cu All Inclusive.
Ziua 18. VARADERO & CAYO BLANCO
Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala in Cayo Blanco. Transfer de la hotel la Marina Chapelin, de unde se va lua catamaranul. Avem posibilitatea sa inotam cu delfinii, sa facem plaja si snorkeling printre recifele de corali. Bar deschis unde putem experimenta cocktail-urile cubaneze, romul, dar si bucataria cubaneza. Ambianta muzicala, spectacolele cu delfinii si de divertisment vor face aceasta zi de neuitat. Cazare Varadero cu All Inclusive
Ziua 19.  VARADERO 
Mic dejun. Program liber pentru plaja si activitati individuale. Cazare Varadero cu All Inclusive.
Ziua 20. VARADERO - HAVANA
Mic dejun. Dimineata transfer in Havana. Sosim in Havana si plecam in turul orasului vechi. Orasul contrastelor, in care vom descoperi frumusetea cladirilor coloniale din centrul vechi (Havana Vieja), vom vizita cladirea Capitoliului, construita dupa modelul american, fosta cladire a senatului, Muzeul Revolutiei, ne vom opri in piata Catedralei unde vom fi impresionati de Palatul marchizului de Aguas Claras, de Catedrala din Havana, Piata Armelor (cea mai veche piata din Havana). Dupa-amiaza transfer la aeroportul international din Havana, imbarcare si zbor spre Paris. Noapte si cina in avion.
Ziua 21. PARIS - BUCURESTI
Aterizam in Paris dimineata si zbor in conexiune spre Bucuresti.

 

NOTE

Reducere copii max 12 ani: 10% din tariful de baza net, fara taxe (doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti). Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 20 pers. Pentru grup de 15 - 19 persoane se achita supliment de 155 €/persoana. Tariful de Early Booking este valabil pana la 25.11.2018.

 

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE : 

 • Plimbarea cu barca prin Canionul Sumidero: 36 €; 
 • Playa del Carmen & X’caret (se achita local -  include transferuri, intrare la X’caret spectacol): 147 €;
 • Isla Mujeres din Cancun ( se achita local - include transferuri, bauturi nealcoolice si pranz): 125 €;
 • Parcul National Topes de Collantes ( include transferuri, insotitor ):  54 €;
 • Croaziera in Cayo Blanco (cu pranz si bauturi incluse): 109 €;
 • Cabaret Tropicana (cu bauturi si snack incluse): 99 €; 
   
ArrayArrayArray