Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Destinatie: Mexic

Durata: 1 zi, fara cazare

Ziua 1. BUCURESTI – MEXICO CITY

Intalnire matinala cu insotitorul de grup in aeroportul Henri Coanda (Otopeni), imbarcare si zbor spre Mexico City, via Paris. Sosire in Mexico City si transfer la hotel pentru cazare.

Ziua 2. MEXICO CITY & TEOTIHUACAN

Mic dejun. Plecare la prima ora pentru turul uneia dintre cele mai mari metropole din lume, cu o populatie de 25 milioane de locuitori, situata la altitudinea de 2400 m. Vizitam Zócalo (centrul animat al orasului), Palatul National, construit pe ruinele unui palat aztec, cu minunatele sale picturi murale, opera faimosului pictor mexican Diego Rivera, impozanta Catedrala Metropolitana, El Sagrario. Ne deplasam la Teotihuacan pentru o vizita la impresionantul complex arheologic, supranumit “Orasul Zeilor“, unde pot fi admirate monumentalele Piramide ale Soarelui si Lunii, precum si Templul lui Quetzalcoatl. Seara continuam cu vizitarea bazilicii fecioarei din Guadalupe, sanctuarul national al Mexicului. Cazare Mexico City, la acelasi hotel.

Ziua 3. MEXICO CITY & XOCHIMILCO

Mic dejun. Azi ne vom deplasa la Xochimilco, Venetia Mexicului, pentru o plimbare cu barcile traditionale pe canale. Programul continua dupa amiaza cu o vizita detaliata a Muzeului National de Antropologie, muzeu unic in lume, ce adaposteste cea mai bogata colectie de artefacte precolumbiene din Mexic. Pranz la un restaurant local. Cazare Mexico City, la acelasi hotel.

Ziua 4. MEXICO CITY - PUEBLA - OAXACA

Mic dejun. Plecare dimineata devreme spre Oaxaca. Trecem prin Cholula, unde vom putea admira pe parcursul unui tur panoramic cea mai mare piramida din America (400 m latura bazei si 65 m inaltime), acoperita astazi de vegetatie, incoronata de biserica Virgen de Los Remedios. Apoi vom vizita bisericile San Francisco Acatepec si Santa Maria Tonantzintla, admirabil decorate manual de catre indigeni. Pranz la un restaurant local. Tur de oras Puebla, oras al ceramicii si olaritului: Capela Rosario, Piata Centrala, Catedrala si El Parian (cunoscut centru comercial de artefacte). Cazare Oaxaca.

Ziua 5. MONTE ALBAN – OAXACA - MITLA –ARBORELE TULE- TEHUANTEPEC

Mic dejun. Plecare dimineata devreme spre Monte Alban (Muntele Alb), important complex arheologic, atribuit mai multor civilizatii pre-columbiene (zapoteca, olmeca si mixteca), situat pe un promontoriu artificial inalt de 400 m, in Valea Oxaca. Vom putea admira numeroase temple, picturi murale, piramide in trepte, basoreliefuri, morminte (dintre care se remarca mormantul nr. 7), Observatorul (ansamblu de cladiri cu semnificatie astrologica) si ‘Pietrele Dansatorilor’ (sculpturi in pietre care infatiseaza barbati dezbracati in diverse posturi contorsionate). In Oaxaca vom face un scurt tur de oras si vom admira biserica Santo Domingo cu Capela Rosario, Teatrul Macedonio Alcala, Catedrala, Alameda Central, Zocalo, Palatul Guvernamental. In continuare vizitam vechiul oras pre-columbian Mitla, unul din cele mai emblematice locuri sacre, din care s-au pastrat numeroase cladiri si ziduri decorate cu decoratiuni geometrice din piatra de un rafinament deosebit. Pranzul il vom servi la un restaurant local. Continuam traseul spre Tehuantepec, nu inainte de a face un scurt popas la Arborele Tule, copacul cu cel mai mare diametru din lume, masurand la baza trunchiului aproape 12 m, estimat cu o varsta de cel putin 1500 ani. Cazare in Tehuantepec.

Ziua 6. CANIONUL SUMIDERO – SATELE INDIENE - SAN CRISTOBAL DE LAS CASAS

Mic dejun. Plecam spre Tuxtla Gutierrez, capitala statului Chiapas, admirand peisajele muntoase deosebite. Astazi va propunem o excursie optionala de neuitat: plimbarea cu barca rapida prin salbaticul canion Sumidero (1000 m inaltime), prilej de a a admira peisaje spectaculoase (printre care Cascada Bradului de Craciun), precum si viata salbatica. La debarcare vom lua pranzul la un restaurant local. Apoi vom putea sa intram in contact cu populatia indigena vizitand doua sate indiene autentice, San Juan Chamula si Zinacantan, ai carui localnici si-au pastrat nealterate traditiile, obiceiurile, credinta si structura sociala. Vom intra in locuintele lor, le vom admira bisericile si vom putea asista la unele ritualuri arhaice pagane. Cazare in San Cristobal de Las Casas.

Ziua 7. CASCADELE AQUA AZUL

Mic dejun. Scurt tur de oras San Cristobal de Las Casas: biserica Santo Domingo, piata deschisa de artizanat indigen, Catedrala. Plecam spre Palenque, oprindu-ne pentru a admira involburarea salbatica a apelor azurii ale Cascadelor Aqua Azul. Pranz la un restaurant local. Sosire la Palenque si cazare.

Ziua 8. PALENQUE – MERIDA

Mic dejun. Dimineata devreme vizitam complexul arheologic de la Palenque, aflat in inima junglei, unul din cele mai importante repere ale urmelor civilizatiei maya in Mexic. Vom admira Templul Inscriptilor, situat deasupra Mormantului regelui Pakal cel Mare, Palatul (ansamblu de structuri arhitectonice adiacente, inter-conectate, care adapostesc unele din cele mai frumoase sculpturi si basoreliefuri) si Templele ridicate in varful piramidelor in trepte (Templul Soarelui, Templul Crucii) care comemoreaza succesiunea regelui Chan Bahlul II la tron. Continuam itinerariul spre Merida, oras cu bulevarde largi strajuite de arbori umbrosi si cladiri coloniale, supranumit si ‘Orasul Alb’ (apelativ care isi are radacinile in perioada sclavagismului, datorita restrictiilor impuse populatiei de culoare de a intra in oras). Vizitam Montejo Avenue, Palatul Guvernatorului, Piata Centrala, Catedrala, Casa de los Montejos - numita asa dupa conquistadorii care au fondat orasul. Cazare Merida.

Ziua 9. UXMAL – CHICHEN ITZA – CANCUN

Mic dejun la pachet. Plecare dimineata devreme spre Uxmal, sit arheologic al civilizatiei maya deosebit de bine conservat, situat in peninsula Yucatán, avand constructii a caror arhitectura rivalizeaza in rafinament cu cele de la Palenque (Palatul Guvernatorului, Templul Adivino, numit si Piramida Magicianului). Continuam spre Chichen Itza, cel mai fascinant centru arheologic pre-hispanic din Mexic, cu functii ceremoniale, unde vom intalni dovezi ale  cunostintelor avansate de astronomie arhaica ale civilizatiei mayase. Vom vizita piramida Kukulcan, Templul Jaguarului, Observatorul, Piata celor o mie de coloane. Sosire seara la Cancun, celebra statiune a Mexicului de la Oceanul Atlantic. Cina si cazare in Cancun in regim All Inclusive.

Ziua 10. CANCUN

Mic dejun. Timp liber pentru a ne bucura de plajele cu apele turcoaz ale marii Caraibelor. In a doua parte a zilei recomandam o excursie la celebra Playa del Carmen, continuand apoi cu o vizita la parcul tematic Xcaret, o reconstructie magnifica a unui vechi sat mayas, prilej de a ne bucura de cele peste 40 de atractii si de a asista la un spectacol traditional magnific, cu dansuri precolumbiene si mexicane, care are loc in fiecare seara. Printre atractii se numara acvariul cu pesti exotici si broaste testoase, raurile subterane, gradina zoologica, sera cu fluturi tropicali, vestigii arheologice, o bisercica cu altarul pe apa, un cimitir mexican, insula jaguarilor. Cazare Cancun All Inclusive.

Ziua 11. COBÁ – TULUM - CHETUMAL

Mic dejun. Plecare dimineata devreme spre Cobá, sit pre-hispanic situat in jungla peninsulei Yucatán, in jurul a cinci mici lacuri. Ne deplasam apoi spre Tulum, oras situat pe stancile abrupte deasupra Marii Caraibelor, ale carui ruine mayase in contrast cu albastrul turcoaz al marii creeaza un tablou de o frumusete uluitoare. Ajungem spre seara la Chetumal, aflat la granita cu Belize. Cazare in zona Chetumal.

Ziua 12. CERROS (BELIZE) – LAMANAI – BELIZE CITY

Mic dejun. Plecare dimineata devreme. Traversam frontiera in Belize. Vizitam situl arheologic mayas Cerros, situat pe tarmul Golfului Corozal, trecand pe langa satele Chunox si Copper Bank, inconjurate de lagune fermecatoare. Ne indreptam spre Belize City. Popas la Lamanai, unul din cele mai importante centre ceremoniale din Belize, situat in padurea tropicala in mijlocul unui peisaj feeric, o veritabila experienta in bio-diversitatea junglei din aceasta parte a lumii. Pranz la un restaurant local. Plimbare cu barca de mare viteza pe rau spre situl Lamanai, prilej de a admira viata salbatica. Cina si cazare in Belize City.

Ziua 13. BELIZE CITY – TIKAL (GUATEMALA) - FLORES

Mic dejun. Tur matinal in Belize City, oras fermecator, dominat de aspectul colonial al cladirilor vechi. Dupa ce traversam frontiera cu Guatemala ne deplasam prin Rezervatia Naturala Tikal, care cuprinde peste 350 kmp de jungla, cu arbori inalti si liane uriase, populata de o fauna impresionanta, ce include colonii de maimute si peste 285 de specii de pasari. In mijlocul acestui paradis salbatic se afla unul din cele mai monumentale centre urbane ale civilizatiei maya, declarata de UNESCO deopotriva patrimoniu cultural si natural al umanitatii. Vizitam structurile uimitoare ale complexului de temple si palate, dupa care ne continuam drumul, strabatand padurea tropicala din regiunea Peten pana la Flores, oras pitoresc, situat pe o insula in mijlocul lacului Peten Itza. Cazare si cina in zona Flores.

Ziua 14. QUIRIGUA – COPAN (HONDURAS)

Mic dejun. Ne deplasam spre Quirigua, un alt complex arheologic deosebit de important, datand din perioada preclasica, in care vom intalni cele mai mari ‘stele’ (monumente comemorative) din lumea mayasa descoperite pana astazi. Stelele sunt aranjate in cerc in jurul pietei centrale, impreuna cu altarele sculptate cu forme zoomorfe. Dupa trecerea frontierei dintre Guatemala si Honduras ne continuam drumul spre Copan, unde a existat unul dintre cele mai puternice regate mayase din perioada clasica. Cazare si cina in Copan.

Ziua 15. COPAN – GUATEMALA CITY

Mic dejun. Dimineata vizitam complexul de la Copan (UNESCO, 1980), unde vom putea admira una din cele mai rafinate forme de arta care a supravietuit din America Centrala antica, intruchipata in remarcabilele portrete sculptate pe  ‘stele’, precum si in ‘acropolis'-ul din imediata vecinatate cu numeroasele sale piramide in trepte, piete si palate. Revenim in Guatemala si ne indreptam spre capitala Guatemala City, unde vom avea ocazia sa vedem Palatul politiei, bulevardul Sixta Avenida, Piata Constitutiei, Parcul Centenario, Catedrala Metropolitana, Palatul National, originala biserica Yurrito. Cazare si cina in  Guatemala City.

Ziua 16. GUATEMALA CITY - MEXICO CITY

Mic dejun. Timp liber pana la transfer la aeroportul din Guatemala pentru zborul de intoarcere in Mexic. Sosire in capitala Mexicului si transfer la hotel. Cazare in Mexico City.

Ziua 17. MEXICO CITY

Mic dejun. Timp liber in Mexico City. Seara transfer la aeroport pentru zborul spre Europa. Noapte la bord.

Ziua 18. PARIS - BUCURESTI

Mic dejun. Escala la Paris si zbor in conexiune spre Bucuresti.

NOTE

Reducere copii max 12 ani: 10% din tariful de baza net, fara taxe (doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti). Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 20 pers. Pentru un grup de 15–19 persoane se va achita un supliment de 195€. Tariful de Early Booking este valabil pana la 25.11.2018.

 

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE:

  • Plimbarea cu barca prin Canionul Sumidero: 36 €;
  • Playa del Carmen & X’caret (se achita local -  include transport, intrare la X’caret, spectacol, bauturi nealcoolice si pranz): 167 €;

 

ArrayArrayArray

Destinatie: Mexic

Durata: 1 zi, fara cazare

Ziua 1. BUCURESTI – MEXICO CITY

Intalnire matinala cu insotitorul de grup in aeroportul Henri Coanda (Otopeni), imbarcare si zbor spre Mexico City, via Paris. Sosire in Mexico City si transfer la hotel pentru cazare.

Ziua 2. MEXICO CITY & TEOTIHUACAN

Mic dejun. Plecare la prima ora pentru turul uneia dintre cele mai mari metropole din lume, cu o populatie de 25 milioane de locuitori, situata la altitudinea de 2400 m. Vizitam Zócalo (centrul animat al orasului), Palatul National, construit pe ruinele unui palat aztec, cu minunatele sale picturi murale, opera faimosului pictor mexican Diego Rivera, impozanta Catedrala Metropolitana, El Sagrario. Ne deplasam la Teotihuacan pentru o vizita la impresionantul complex arheologic, supranumit “Orasul Zeilor“, unde pot fi admirate monumentalele Piramide ale Soarelui si Lunii, precum si Templul lui Quetzalcoatl. Seara continuam cu vizitarea bazilicii fecioarei din Guadalupe, sanctuarul national al Mexicului. Cazare Mexico City, la acelasi hotel.

Ziua 3. MEXICO CITY & XOCHIMILCO

Mic dejun. Azi ne vom deplasa la Xochimilco, Venetia Mexicului, pentru o plimbare cu barcile traditionale pe canale. Programul continua dupa amiaza cu o vizita detaliata a Muzeului National de Antropologie, muzeu unic in lume, ce adaposteste cea mai bogata colectie de artefacte precolumbiene din Mexic. Pranz la un restaurant local. Cazare Mexico City, la acelasi hotel.

Ziua 4. MEXICO CITY - PUEBLA - OAXACA

Mic dejun. Plecare dimineata devreme spre Oaxaca. Trecem prin Cholula, unde vom putea admira pe parcursul unui tur panoramic cea mai mare piramida din America (400 m latura bazei si 65 m inaltime), acoperita astazi de vegetatie, incoronata de biserica Virgen de Los Remedios. Apoi vom vizita bisericile San Francisco Acatepec si Santa Maria Tonantzintla, admirabil decorate manual de catre indigeni. Pranz la un restaurant local. Tur de oras Puebla, oras al ceramicii si olaritului: Capela Rosario, Piata Centrala, Catedrala si El Parian (cunoscut centru comercial de artefacte). Cazare Oaxaca.

Ziua 5. MONTE ALBAN – OAXACA - MITLA –ARBORELE TULE- TEHUANTEPEC

Mic dejun. Plecare dimineata devreme spre Monte Alban (Muntele Alb), important complex arheologic, atribuit mai multor civilizatii pre-columbiene (zapoteca, olmeca si mixteca), situat pe un promontoriu artificial inalt de 400 m, in Valea Oxaca. Vom putea admira numeroase temple, picturi murale, piramide in trepte, basoreliefuri, morminte (dintre care se remarca mormantul nr. 7), Observatorul (ansamblu de cladiri cu semnificatie astrologica) si ‘Pietrele Dansatorilor’ (sculpturi in pietre care infatiseaza barbati dezbracati in diverse posturi contorsionate). In Oaxaca vom face un scurt tur de oras si vom admira biserica Santo Domingo cu Capela Rosario, Teatrul Macedonio Alcala, Catedrala, Alameda Central, Zocalo, Palatul Guvernamental. In continuare vizitam vechiul oras pre-columbian Mitla, unul din cele mai emblematice locuri sacre, din care s-au pastrat numeroase cladiri si ziduri decorate cu decoratiuni geometrice din piatra de un rafinament deosebit. Pranzul il vom servi la un restaurant local. Continuam traseul spre Tehuantepec, nu inainte de a face un scurt popas la Arborele Tule, copacul cu cel mai mare diametru din lume, masurand la baza trunchiului aproape 12 m, estimat cu o varsta de cel putin 1500 ani. Cazare in Tehuantepec.

Ziua 6. CANIONUL SUMIDERO – SATELE INDIENE - SAN CRISTOBAL DE LAS CASAS

Mic dejun. Plecam spre Tuxtla Gutierrez, capitala statului Chiapas, admirand peisajele muntoase deosebite. Astazi va propunem o excursie optionala de neuitat: plimbarea cu barca rapida prin salbaticul canion Sumidero (1000 m inaltime), prilej de a a admira peisaje spectaculoase (printre care Cascada Bradului de Craciun), precum si viata salbatica. La debarcare vom lua pranzul la un restaurant local. Apoi vom putea sa intram in contact cu populatia indigena vizitand doua sate indiene autentice, San Juan Chamula si Zinacantan, ai carui localnici si-au pastrat nealterate traditiile, obiceiurile, credinta si structura sociala. Vom intra in locuintele lor, le vom admira bisericile si vom putea asista la unele ritualuri arhaice pagane. Cazare in San Cristobal de Las Casas.

Ziua 7. CASCADELE AQUA AZUL

Mic dejun. Scurt tur de oras San Cristobal de Las Casas: biserica Santo Domingo, piata deschisa de artizanat indigen, Catedrala. Plecam spre Palenque, oprindu-ne pentru a admira involburarea salbatica a apelor azurii ale Cascadelor Aqua Azul. Pranz la un restaurant local. Sosire la Palenque si cazare.

Ziua 8. PALENQUE – MERIDA

Mic dejun. Dimineata devreme vizitam complexul arheologic de la Palenque, aflat in inima junglei, unul din cele mai importante repere ale urmelor civilizatiei maya in Mexic. Vom admira Templul Inscriptilor, situat deasupra Mormantului regelui Pakal cel Mare, Palatul (ansamblu de structuri arhitectonice adiacente, inter-conectate, care adapostesc unele din cele mai frumoase sculpturi si basoreliefuri) si Templele ridicate in varful piramidelor in trepte (Templul Soarelui, Templul Crucii) care comemoreaza succesiunea regelui Chan Bahlul II la tron. Continuam itinerariul spre Merida, oras cu bulevarde largi strajuite de arbori umbrosi si cladiri coloniale, supranumit si ‘Orasul Alb’ (apelativ care isi are radacinile in perioada sclavagismului, datorita restrictiilor impuse populatiei de culoare de a intra in oras). Vizitam Montejo Avenue, Palatul Guvernatorului, Piata Centrala, Catedrala, Casa de los Montejos - numita asa dupa conquistadorii care au fondat orasul. Cazare Merida.

Ziua 9. UXMAL – CHICHEN ITZA – CANCUN

Mic dejun la pachet. Plecare dimineata devreme spre Uxmal, sit arheologic al civilizatiei maya deosebit de bine conservat, situat in peninsula Yucatán, avand constructii a caror arhitectura rivalizeaza in rafinament cu cele de la Palenque (Palatul Guvernatorului, Templul Adivino, numit si Piramida Magicianului). Continuam spre Chichen Itza, cel mai fascinant centru arheologic pre-hispanic din Mexic, cu functii ceremoniale, unde vom intalni dovezi ale  cunostintelor avansate de astronomie arhaica ale civilizatiei mayase. Vom vizita piramida Kukulcan, Templul Jaguarului, Observatorul, Piata celor o mie de coloane. Sosire seara la Cancun, celebra statiune a Mexicului de la Oceanul Atlantic. Cina si cazare in Cancun in regim All Inclusive.

Ziua 10. CANCUN

Mic dejun. Timp liber pentru a ne bucura de plajele cu apele turcoaz ale marii Caraibelor. In a doua parte a zilei recomandam o excursie la celebra Playa del Carmen, continuand apoi cu o vizita la parcul tematic Xcaret, o reconstructie magnifica a unui vechi sat mayas, prilej de a ne bucura de cele peste 40 de atractii si de a asista la un spectacol traditional magnific, cu dansuri precolumbiene si mexicane, care are loc in fiecare seara. Printre atractii se numara acvariul cu pesti exotici si broaste testoase, raurile subterane, gradina zoologica, sera cu fluturi tropicali, vestigii arheologice, o bisercica cu altarul pe apa, un cimitir mexican, insula jaguarilor. Cazare Cancun All Inclusive.

Ziua 11. COBÁ – TULUM - CHETUMAL

Mic dejun. Plecare dimineata devreme spre Cobá, sit pre-hispanic situat in jungla peninsulei Yucatán, in jurul a cinci mici lacuri. Ne deplasam apoi spre Tulum, oras situat pe stancile abrupte deasupra Marii Caraibelor, ale carui ruine mayase in contrast cu albastrul turcoaz al marii creeaza un tablou de o frumusete uluitoare. Ajungem spre seara la Chetumal, aflat la granita cu Belize. Cazare in zona Chetumal.

Ziua 12. CERROS (BELIZE) – LAMANAI – BELIZE CITY

Mic dejun. Plecare dimineata devreme. Traversam frontiera in Belize. Vizitam situl arheologic mayas Cerros, situat pe tarmul Golfului Corozal, trecand pe langa satele Chunox si Copper Bank, inconjurate de lagune fermecatoare. Ne indreptam spre Belize City. Popas la Lamanai, unul din cele mai importante centre ceremoniale din Belize, situat in padurea tropicala in mijlocul unui peisaj feeric, o veritabila experienta in bio-diversitatea junglei din aceasta parte a lumii. Pranz la un restaurant local. Plimbare cu barca de mare viteza pe rau spre situl Lamanai, prilej de a admira viata salbatica. Cina si cazare in Belize City.

Ziua 13. BELIZE CITY – TIKAL (GUATEMALA) - FLORES

Mic dejun. Tur matinal in Belize City, oras fermecator, dominat de aspectul colonial al cladirilor vechi. Dupa ce traversam frontiera cu Guatemala ne deplasam prin Rezervatia Naturala Tikal, care cuprinde peste 350 kmp de jungla, cu arbori inalti si liane uriase, populata de o fauna impresionanta, ce include colonii de maimute si peste 285 de specii de pasari. In mijlocul acestui paradis salbatic se afla unul din cele mai monumentale centre urbane ale civilizatiei maya, declarata de UNESCO deopotriva patrimoniu cultural si natural al umanitatii. Vizitam structurile uimitoare ale complexului de temple si palate, dupa care ne continuam drumul, strabatand padurea tropicala din regiunea Peten pana la Flores, oras pitoresc, situat pe o insula in mijlocul lacului Peten Itza. Cazare si cina in zona Flores.

Ziua 14. QUIRIGUA – COPAN (HONDURAS)

Mic dejun. Ne deplasam spre Quirigua, un alt complex arheologic deosebit de important, datand din perioada preclasica, in care vom intalni cele mai mari ‘stele’ (monumente comemorative) din lumea mayasa descoperite pana astazi. Stelele sunt aranjate in cerc in jurul pietei centrale, impreuna cu altarele sculptate cu forme zoomorfe. Dupa trecerea frontierei dintre Guatemala si Honduras ne continuam drumul spre Copan, unde a existat unul dintre cele mai puternice regate mayase din perioada clasica. Cazare si cina in Copan.

Ziua 15. COPAN – GUATEMALA CITY

Mic dejun. Dimineata vizitam complexul de la Copan (UNESCO, 1980), unde vom putea admira una din cele mai rafinate forme de arta care a supravietuit din America Centrala antica, intruchipata in remarcabilele portrete sculptate pe  ‘stele’, precum si in ‘acropolis'-ul din imediata vecinatate cu numeroasele sale piramide in trepte, piete si palate. Revenim in Guatemala si ne indreptam spre capitala Guatemala City, unde vom avea ocazia sa vedem Palatul politiei, bulevardul Sixta Avenida, Piata Constitutiei, Parcul Centenario, Catedrala Metropolitana, Palatul National, originala biserica Yurrito. Cazare si cina in  Guatemala City.

Ziua 16. GUATEMALA CITY - MEXICO CITY

Mic dejun. Timp liber pana la transfer la aeroportul din Guatemala pentru zborul de intoarcere in Mexic. Sosire in capitala Mexicului si transfer la hotel. Cazare in Mexico City.

Ziua 17. MEXICO CITY

Mic dejun. Timp liber in Mexico City. Seara transfer la aeroport pentru zborul spre Europa. Noapte la bord.

Ziua 18. PARIS - BUCURESTI

Mic dejun. Escala la Paris si zbor in conexiune spre Bucuresti.

NOTE

Reducere copii max 12 ani: 10% din tariful de baza net, fara taxe (doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti). Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 20 pers. Pentru un grup de 15–19 persoane se va achita un supliment de 195€. Tariful de Early Booking este valabil pana la 25.11.2018.

 

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE:

  • Plimbarea cu barca prin Canionul Sumidero: 36 €;
  • Playa del Carmen & X’caret (se achita local -  include transport, intrare la X’caret, spectacol, bauturi nealcoolice si pranz): 167 €;

 

ArrayArrayArray