Ce trebuie să știi înainte de a merge în Bulgaria, la Balchik



Ce trebuie să știi înainte de a merge în Bulgaria, la Balchik

Regiunea Dobrogea de Sud din nord-estul Bulgariei include stațiunea balcică Balchik de pe coasta Mării Negre. Este situat în provincia Dobrich, la 35 de kilometri sud-est de Dobrich și la 42 km nord-est de Varna.

Coasta Mării Negre este plină de locații uimitoare, perfecte pentru relaxare pe plaje. Balchik, care este aproape de Varna, este una dintre aceste destinații de vacanță. Deși un oraș de dimensiuni mici, acesta este un port semnificativ cu multe de oferit. Această stațiune atrage turiști din întreaga lume care vin să vadă clădirile colorate distinctiv, roz și galben. Clădirile sunt, de asemenea, aranjate în formă de amfiteatru, ceea ce este o caracteristică intrigantă care sporește atractivitatea călătoriilor. În aceste scenarii, locația oferă o vegetație uimitoare și temperaturi ridicate, făcând dimineața devreme și după-amiaza târziu cele mai bune momente pentru a vizita Balchikul.

Pentru vizitatorii orașului, sunt disponibile trei plaje primitoare de-a lungul coastei Mării Negre. Sunt ideale pentru relaxare și distracție. Cea mai apreciată locație pentru recreere pe plajă este plaja centrală, situată în regiunea de coastă în partea de nord a regiunii. Plaja principală are aproximativ 60 m lățime și 250 m lungime. Intrarea este gratuită, deși se percepe o mică taxă pentru șezlonguri și umbrele. Vizitatorii se pot bucura de sporturi maritime și divertisment pe apă, de o cafenea drăguță cu vedere la litoral și chiar de un duș cu apă minerală. Există ceva pentru fiecare și distracția este garantată.

De ce să alegi Balchik ca destinație de vacanță?

Balchik are multe de oferit vizitatorilor indiferent de vârstă sau personalitate. În fiecare zi, seara, un număr mare de discoteci sunt deschise, iar una dintre ele ține chiar sărbători în aer liber de-a lungul coastei Mării Negre. Toată noaptea, numeroase videoclipuri muzicale sunt afișate pe un ecran gigant care se află direct pe plajă.

Pentru a vedea ceremonia de deschidere, sosiți devreme pentru că fiecare eveniment începe cu artificii. Este ciudat într-un mod neobișnuit dar plăcut. În apropierea ringului de dans, există chiar și paturi construite în discotecă și toți vizitatorii sunt bineveniți să se relaxeze pe acestea după o zi lungă de dans pe nisip.

Programul de agrement al stațiunii este destul de tradițional: combinația de nămol terapeutic, apa de mare curată, plaje primitoare, utilizarea extensivă a fizioterapiei și masajului și o abundență de fructe și legume sunt doar câteva din elementele ce crează magia. Fiecare plimbare pe străzile ordonate pe lângă casele din zidărie din piatră albă creează un sentiment de liniște totală aproape terapeutic.

Obiective turistice în Balchik

În orașul Bulgariei Balchik, puteți găsi câteva obiective neobișnuite și educaționale dacă vă uitați suficient. Acestea vor atrage turiștii de toate gusturile și vor oferi o mulțime de informații despre trecutul orașului.

De menționat aici este și Palatul din Balchik, un loc istoric, care înfrumusețează orașul de aproape 100 de ani. Întemeietoarea acestuia a fost regina română Maria, care pe vremea aceea era interesată de islam și cultura acestuia. Clădirea cu trei etaje cu minaret arată modestă și, în același timp, înnobilată rafinat de parc; ferestrele sale oferă o vedere magnifică asupra mării, iar personalitatea proprietarului se reflectă literalmente în fiecare detaliu. Interiorul camerelor nu a suferit nicio modernizare, totul a rămas în stare impecabilă. Mai mult, la primul etaj se află o galerie de imagini impresionantă. Să te scufunzi în atmosfera vremurilor trecute și să visezi la viața primilor oameni ai țării - ce poate fi mai fascinant?

Una dintre cele mai bune alegeri pe care le poate face un călător este să își petreacă vacanța pe malul curat al Mării Negre, în acest tărâm de poveste. Drumul către stațiune nu va fi dificil din cauza locației sale convenabile, iar toate bunurile și serviciile au costuri rezonabile și accesibile. În ciuda faptului că sunt puține la număr, siturile din Balchik, Bulgaria, ies în evidență. Ai putea argumenta că captează sufletul și gustul localnicilor. Lăsați acasă orice rezervări pe care le aveți despre această locație; prietenosul Balchik vă va încânta și vă va surprinde cu siguranță.


SOURCE AND TAGS