Fuerteventura - o destinație de vacanță ideală pentru familia ta


Fuerteventura - o destinație de vacanță ideală pentru familia ta

Fuerteventura face parte din arhipelagul canar, fiind situată la 97 km de la coasta nord-estică africană, în Oceanul Atlantic. Denumirea de Insula Fericiţilor pe care a primit-o insula încă din antichitate descrie perfect acest loc minunat pe care trebuie să-l vizitezi o dată în viață.

În Fuerteventura poți ajunge cu avionul în aproximativ o oră, prețul biletelor variind între 50 și 200 euro, în funcție de companie și de perioada aleasă. Dacă vrei să mergi în vacanță cu întreaga familie, avionul este cel mai indicat mijloc de transport, fiind comod și rapid.

În orice parte a insulei ai alege să te cazezi (fiind o insulă mică, este ușor să faci excursii de o zi în celelalte zone), vei găsi o mulțime de opțiuni de cazare. Insula este plină de hoteluri de toate tipurile și pentru toate bugetele. Există, de asemenea, o mulțime de resorturi nou construite, ideale pentru familiile cu copii de toate vârstele, dar și hoteluri pentru cupluri sau pentru grupuri de turiști. Pe scurt, Fuerteventura are numeroase opțiuni pentru orice fel de vacanță.

Ce poți face în timpul vacanței în Fuerteventura

Fuerteventura este o alegere de top pentru familiile cu copii. Iată câteva dintre activitățile pe care cei mici cu siguranță le vor adora.

O vizită la Oasis Park

Parcul Oasis cunoscut și sub numele de Grădina Zoologică La Lajita, este singurul loc de pe insulă unde poți găsi animale precum flamingo, girafe, hipopotami și multe altele. Este un parc de dimensiuni impresionante, pe care îl poți vizita în întregime doar dacă ai o zi întreagă la dispoziție. Tot aici poți participa la un spectacol distractiv cu papagali. Copiii cu siguranță se vor distra de minune..

Acua Park

Principalul parc acvatic din Fuerteventura, Acua Park se află în Corralejo, pe coasta de nord a insulei. Parcul te va întâmpina cu tobogane amețitoare și piscine de toate dimensiunile. Aici copiii pot petrece o zi întreagă fără a se plictisi. Distracția este garantată.

O plimbare cu nava pirat Pedra Sartaña

Poți urca la bordul unei nave de pirați pentru un tur relaxant, distractiv și potrivit pentru întreaga familie. Veți admira cu toții priveliștile de vis și veți observa delfinii și balenele înotând în larg.
 
O plimbare cu cămila

Dacă ai ajuns la Parcul Național Corralejo, poți face o plimbare agreabilă pe cămilă, printre dunele de nisip. Vei putea să te împrietenești cu simpaticele animale și să admiri în același timp peisajul superb din zonă. Cei mici vor fi cu siguranță încântați.

Plaja Sotavento

Vrei să te relaxezi la plajă împreună cu familia? Plaja Sotavento aflată lângă Costa Calma, în sud, este cea mai lungă plajă din Fuerteventura și una dintre cele mai cunoscute pentru peisajele pitorești. Apele sale puțin adânci și nisipul fin sunt deosebit de apreciate de vizitatori.

Fuerteventura dispune de rețea de transport în comun bine pusă la punct, deci dacă intenționezi să explorezi întreaga insulă, poți alege să te deplasezi cu autobuzul. Taxiurile sunt și ele ușor de găsit, dar costurile vor fi mai ridicate. Sunt disponibile de asemenea și mașini de închiriat. Din fericire, oricare ar fi mijlocul de transport ales, insula este suficient de mică încât costurile de transport să nu fie exorbitante.
Dacă vrei să afli mai multe detalii despre sejururile în Fuerteventura oferite de agenția noastră, nu ezita să ne contactezi.


SOURCE AND TAGS