Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LOTOS


Descriere

Bine 7.5 Booking.com Hotel mic si cochet, situat in apropierea portului, ofera acces facil catre plaja din Balchik, dar si la centrul animat al statiunii. Turistii cazati se pot bucura de gastronomie variata in cadrul restaurantului, dar si de bauturi felurite pe terasa de unde se pot admira yahturile acostate in port.SPA & Welness
Centru spatiu cuprinde o sala de fitness unde turistii se pot antrena pentru o buna conditie fizica.

Drinks & Food
Partea gastronomica este prezentata in cadrul restaurantului principal unde pot servi masa simultan 120 de persoane, dar si a terasei cu vedere panoramica in cadrul careia pot fi servite mai mult de 30 de sortimente de salate.

Sport si divertisment
Datorita pozitionarii sale, turistii pot ajunge repede la plaja statiunii, ori in centrul animat. De asemnea, pentru impatimitii barcilor cu motor, vederea asupra portului cu yahturi este minunata.

Localizare
Hotelul Lotos 3* este situat in statiunea Balchik, pe malul marii, in imediata apropiere a portului pentru yahturi. Centrul statiunii este situat la circa 200 m, iar plaja la 100 m.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !