Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Lotos este o proprietate care se află în Balchik, la o distanță de 550 m de plaja Balchik Central și oferă unități de cazare cu aer condiționat și terasă în aer liber. Proprietatea are servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

În camere există baie cu duș. Oaspeții au la dispoziție serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Camerele luminoase de la Lotos sunt dotate cu aer condiționat, Tv și seif. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

Lotos pune la dispoziția oaspeților un restaurant. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsesc facilitățile spa, unde oaspeții se pot relaxa în voie la diverse tipuri de masaj.

Oaspeții își pot petrece timpul liber jucând biliard.

În zonă se organizează sesiuni de scufundări. Lotos este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de sesiuni de pescuit.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje și un seif. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Varna, situat la o distanță de 33 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Lotos sunt: Palatul reginei Maria - 1,3 km, Botanic Garden Balchik - 1,3 km, Lighthouse Golf Club - 3,8 km.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !

Facilitati

Bar
Restaurant
Lift
Seif
Biliard
Pescuit
Masaj
Wi-Fi zone publice gratuit
Închirieri auto
Recepție non-stop
Camere pentru nefumători
TV
Telefon
Baie cu duș
Aer condiționat
Terasă
Room service - cu plata
Cameră pentru bagaje
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Spa/ Wellness
Mic dejun în cameră
Sală de conferințe
Spălătorie
Călcătorie
Scufundări
Parcare la proprietate

Locatie