Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CRACIUN MAGIC IN TARA BARSEI


Descriere

Gulliver Mountain Resort 4* Bran - Moieciu

PERIOADA 22 - 27.12.2020 (5 NOPTI):

Ziua 1 - 22.12

In cursul dupa-amiezii sosim la pensiune. Gazdele noastre ne intampina cu sunculita si ne ajuta sa combatem frigul de afara cu afinata si palinca. Ne cazam, apoi servim cina.

Ziua 2 – 23.12

Mic dejun urmat, in jurul orei, 12.00 de ritualul taierii si pregatirii porcului pentru masa de Sarbatori. Pranzul debuteaza cu soric proaspat, urmat de traditionala pomana a porcului, Evenimentul este asezonat din plin cu tuica si vin fierte, oferite din partea casei. Pret de cateva ore profitam de buna dispozitie generala si socializam cu partenerii nostri de calatoie, pana la cina.

Ziua 3 – 24.12

Dupa masa de dimineata avem program de voie. Aceasta zi este un bun prilej de a profita de frumusetea locurilor care ne inconjoara precum si de multiplele atractii turistice ale zonei: castele si cetati legendare, pesteri, lacase de cult memorabile sau asezari autentice, pierdute pe varfurile din jur, despre care jurnalistii straini au spus ca reprezinta ultima zona cu peisaje medievale autentice din Europa.

La pranz, savuram preparate traditionale realizate aproape integral in bucatariile gospodarilor din zona Branului.

In aceasta seara speciala toata lumea il asteapta cu emotie pe Mos Craciun. Cei mici, dar si cei mari, il vor incanta pe oaspetele de onoare al serii cu poezii si cantece de Craciun, iar cadourile sale generoase, plus darurile surpriza vor rasplati toti invitatii. Continuam atmosfera specifica Sarbatorilor de iarna autentice cu un program de colinde si dansuri romanesti. La aperitiv, servim tartine cu icre de stiuca, rosii si busuioc verde, somon afumat, crema de branza si pate de ficat de casa.

Atmosfera este intretinuta de formatia Korona, care va interpreta muzica ambientala, dar si multe melodii de dans, disco ori populare. Meniul continua cu gustari din smochine umplute cu branza de capra, dobos cu afumaturi si castraveti murati, rulada de pui in ierburi aromate, rulada din 4 feluri de branza cu mac, rulada de porc cu legume, cascaval afumat cu pasta de masline si aspic de curcan.

In toiul sarbelor si al horelor ne refacem stocurile de enegie cu ajutorul unei delicioase portii de sarmale cu bacon crocant si mamaliguta. La felul principal avem cotlet de porc invelit in bacon alaturi de cartofi la cuptor umpluti cu branza telemea si branza proaspata, chipsuri de parmezan si sos de rosii cherry cu busuioc proaspat .

Pentru gurmanzi si pofticiosi, meniul este desavarsit cu desertul sub forma de tarta. Pe tot parcursul serii se vor servi bauturi in regim de free bar si fructe.

Ziua 4: 25.12

Tinand cont ca, in general, poate cu exeptia copiilor mici, nimeni nu se culca decat mult dupa miezul noptii, Craciunul debuteaza direct cu pranzul. O masa festiva, de la care nu lipsesc: deliciosul leac pentru mahmureala (ciorbita de porc cu tarhon), friptura la tava cu carnati prajiti, cartofi gratinati si muraturile asortate. De pe masa nu ne lipsesc pufosii cozonaci ori placintele cu branza dulce si stafide.

Cina de Craciun este o invitatie la Carnaval cu program de karaoke si bufet suedez. Va rugam sa nu uitati sa va puneti in bagaje mastile sau chiar costume cat mai fanteziste.

Ziua 5: 26.12

Dupa mic dejun, descoperim peisajele de poveste din Piatra Craiului, de-a lungul unei romantice plimbari cu sania trasa de cai, printre copacii incarcati de zapada. Pe drum avem parte de o oprire surpriza si noile noastre gazde ne asteapta cu un pranz ciobanesc.

Spre seara ne intoarcem la pensiune. Cinam, apoi continuam petrecerea in jurul unui foc de tabara, acompaniati de vin fiert, tuica fiarta si placinta cu dovleac.

Ziua 6 – 27.12

Dupa micul dejun, e momentul sa depanam la cald, in jurul unei cesti de cafea sau de ceai de iarna, preparat cu tot dichisul, amintirile acestui Revelion de poveste. Marturie stau miile de fotografii si filmulete care ne vor emotiona multa vreme de acum inainte atat pe noi, cat si pe cei dragi noua.

Servicii incluse:

- Cazare 6 zile/ 5 nopti;
- Pensiune completa + toate mesele festive;
- Pachetul de băuturi: free bar la cina festiva de Craciun si urmatoarele bauturi disponibile zilnic, pe tot parcursul zilei, in regim all inclusive: vin fiert, tuica fiarta, cafea, ceai de iarna foarte bun, apa plata, apa minerala;
- Surpriza de Bun Venit! (întâmpinare cu sunculita și palinca la intrare);
- Acces gratuit la sauna;
- Foc de tabără presărat cu povești;

- Biliard;

- Plimbare cu sania in Masivul Piatra Craiului si pranzul ciobanesc, din munti;
- Acces la locul de joacă pentru copii si la Biblioteca;
- Posibilitatea de a practica următoarele activități: badminton, fotbal în zapada, șah, table, darts, carti de joc, rummy, volei etc.

Conditii de plata;
- avans 50% la inscriere; - diferenta cu 30 zile inainte de data intrarii in hotel

Masuri de siguranta anti Covid 19:

• La intrarea in toate spatiile comune vor fi amplasate dispozitive cu gel dezinfectant pentru maini.
• Reducerea la minimum a interactiunii fizice intre oaspeti si personal cu respectarea distantarii fizice dintre mese, scaune etc.

• Efectuarea formalitatilor de check-in on-line.
• Turistii sunt rugati sa aiba masca de protectie la interactiunea cu personalul, precum si in timpul accesului prin spatiile comune.
• Utilizarea echipamentelor de protectie de catre toti angajatii hotelului, verificarea starii de sanatate a acestora (inclusiv verificarea temperaturii si a simptomelor respiratorii) si limitarea interactiunii intre angajati pentru a creste siguranta serviciilor oferite;
• Cresterea frecventei dezinfectarii spatiilor publice ale hotelului.
• Dezinfectarea tuturor suprafetelor si obiectelor atinse cel mai frecvent in spatiile comune.
• Personalul de curatenie va intra in camera echipat cu masca si manusi.

• Se vor dezinfecta mesele si scaunele dupa fiecare servire.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !