Bran, Romania
Gulliver Mountain Resort
4* Bran - Moieciu
PERIOADA 29.12.2020 - 03.01.2021 (5 NOPTI):
Ziua 1 - 29.12
In cursul dupa-amiezii sosim la pensiune. Gazdele noastre ne intampina cu sunculita pe platou de lemn si ne ajuta sa combatem frigul de afara cu afinata si palinca. Ne cazam, apoi servim cina.
Ziua 2 – 30.12
Mic dejun urmat, in jurul orei 12.00 de ritualul taierii si pregatirii porcului pentru masa de sarbatori. Pranzul debuteaza cu soric proaspat, urmat de traditionala pomana a porcului, Evenimentul este asezonat din plin cu tuica fiarta si vin fiert, oferite din partea casei. Pret de cateva ore profitam de buna dispozitie generala si socializam cu partenerii nostri de calatoie, pana la cina.
Ziua 3 – 31.12
Dupa masa de dimineata avem program de voie. Aceasta zi este un bun prilej de a profita de frumusetea locurilor care ne inconjoara precum si de multiplele atractii turistice ale zonei: castele si cetati legendare, pesteri, lacase de cult memorabile sau asezari autentice, pierdute pe varfurile din jur, despre care jurnalistii straini au spus ca reprezinta ultima zona cu peisaje medievale autentice din Europa.
La pranz savuram preparate traditionale realizate aproape integral in bucatariile gospodarilor din zona Branului.
Dupa ora 20.00, incepe seara de Revelion, cu un program de colinde, uraturi si dansuri romanesti. La aperitiv vom servi tartine cu icre de stiuca, rosii si busuioc verde, somon afumat, crema de branza si pate de ficat de casa.
Atmosfera este intretinuta de formatia Korona, care va interpreta muzica ambientala precum si multe melodii de dans, disco ori populare. Meniul continua cu gustari din smochine umplute cu branza de capra, dobos cu afumaturi si castraveti murati, rulada de pui in ierburi aromate, rulada din 4 feluri de branza cu mac, rulada de porc cu legume, cascaval afumat cu pasta de masline si aspic de curcan.
In toiul sarbelor si al horelor, se servesc specialitatile din peste: pastrav in cetina de brad alaturi de orez cu hribi. La miezul noptii desfacem sampania si admiram focurile de artificii. Dupa ce revenim la caldura si formatia reincepe petrecerea, e momentul felului principal: curcan umplut cu spanac si rosii uscate in sos de portocale si anason alaturi de belly pork cu cartof umplut in bacon crocant si cosulete cu ardei copt si nuca.
Pentru gurmanzi si pofticiosi meniul este desavarsit de un tort de ciocolata si fructe de padure, culese din partile locului. Pe tot parcursul serii se vor servi bauturi in regim de free bar si fructe.
Ziua 4: 01.01
Tinand cont ca, in general, poate cu exeptia copiilor mici, nimeni nu se culca decat dupa Perinita, prima zi a anului debuteaza direct cu pranzul. O masa festiva de la care nu lipsesc: deliciosul leac pentru mahmureala (ciorbita de porc cu tarhon), friptura la tava cu carnati prajiti, cartofi gratinati si muraturile asortate.
Cina din prima zi a anului este o invitatie la Carnaval cu program de karaoke si bufet suedez. Va rugam nu uitati sa va puneti in bagaje mastile sau chiar costume cat mai fanteziste.
Ziua 5: 02.01
Dupa micul dejun, descoperim peisajele de poveste din Piatra Craiului, de-a lungul unei romantice plimbari cu sania trasa de cai, printre copacii incarcati de zapada. Pe drum avem parte de o oprire surpriza si noile noastre gazde ne asteapta cu un pranz ciobanesc.
Spre seara ne intoarcem la pensiune. Cinam, apoi continuam petrecerea in jurul unui foc de tabara.
Ziua 6 - 03.01
Dupa micul dejun, e momentul sa depanam la cald, in jurul unei cesti de cafea sau de ceai de iarna, preparat cu tot dichisul, amintirile acestui Revelion de poveste. Marturie vor sta miile de fotografii si filmulete care ne vor emotiona multa vreme de acum inainte atat pe noi, cat si pe cei dragi noua.
Servicii incluse:
- Cazare 6 zile/ 5 nopti;
- Pensiune completa + toate mesele festive;
- Pachetul de băuturi: free bar
la cina festiva de Revelion si
urmatoarele bauturi disponibile zilnic, pe tot parcursul zilei, in regim all
inclusive: vin fiert, tuica fiarta, cafea, ceai de iarna, apa plata, apa
minerala;
- Surpriza de Bun Venit! (întâmpinare cu sunculita și palinca la intrare);
- Acces gratuit la sauna;
- Foc de tabără presărat cu povești;
- Biliard;
-
Plimbare cu sania in Masivul Piatra Craiului si pranzul ciobanesc, din munti;
- Acces la locul de joacă pentru
copii si la Biblioteca;
- Posibilitatea de a practica
următoarele activități: badminton, fotbal în zapada, șah, table, darts, carti de joc, rummy, volei etc.
Conditii de plata:
- avans 50% la inscriere; - diferenta
cu 30 zile inainte de data intrarii in hotel
Masuri de siguranta anti Covid 19:
• La intrarea in toate spatiile comune vor fi
amplasate dispozitive cu gel
dezinfectant pentru maini.
• Reducerea la minim a interactiunii fizice intre oaspeti si personal cu
respectarea distantarii fizice dintre mese, scaune, sezlonguri etc.
• Efectuarea
formalitatilor de check-in on-line.
• Turistii sunt rugati sa aiba masca de protectie la interactiunea cu
personalul, precum si in timpul accesului prin spatiile comune.
• Utilizarea echipamentelor de protectie de catre toti angajatii hotelului,
verificarea starii de sanatate a acestora (inclusiv verificarea temperaturii si
a simptomelor respiratorii) si limitarea interactiunii intre angajati pentru a
creste siguranta serviciilor oferite.
• Cresterea frecventei dezinfectarii spatiilor publice ale hotelului.
• Dezinfectarea tuturor suprafetelor si obiectelor atinse cel mai frecvent in
spatiile comune.
• Personalul de curatenie va intra in camera echipat cu masca si manusi.
• Se vor dezinfecta mesele si scaunele dupa fiecare servire.
Gulliver Mountain Resort
4* Bran - Moieciu
PERIOADA 29.12.2020 - 03.01.2021 (5 NOPTI):
Ziua 1 - 29.12
In cursul dupa-amiezii sosim la pensiune. Gazdele noastre ne intampina cu sunculita pe platou de lemn si ne ajuta sa combatem frigul de afara cu afinata si palinca. Ne cazam, apoi servim cina.
Ziua 2 – 30.12
Mic dejun urmat, in jurul orei 12.00 de ritualul taierii si pregatirii porcului pentru masa de sarbatori. Pranzul debuteaza cu soric proaspat, urmat de traditionala pomana a porcului, Evenimentul este asezonat din plin cu tuica fiarta si vin fiert, oferite din partea casei. Pret de cateva ore profitam de buna dispozitie generala si socializam cu partenerii nostri de calatoie, pana la cina.
Ziua 3 – 31.12
Dupa masa de dimineata avem program de voie. Aceasta zi este un bun prilej de a profita de frumusetea locurilor care ne inconjoara precum si de multiplele atractii turistice ale zonei: castele si cetati legendare, pesteri, lacase de cult memorabile sau asezari autentice, pierdute pe varfurile din jur, despre care jurnalistii straini au spus ca reprezinta ultima zona cu peisaje medievale autentice din Europa.
La pranz savuram preparate traditionale realizate aproape integral in bucatariile gospodarilor din zona Branului.
Dupa ora 20.00, incepe seara de Revelion, cu un program de colinde, uraturi si dansuri romanesti. La aperitiv vom servi tartine cu icre de stiuca, rosii si busuioc verde, somon afumat, crema de branza si pate de ficat de casa.
Atmosfera este intretinuta de formatia Korona, care va interpreta muzica ambientala precum si multe melodii de dans, disco ori populare. Meniul continua cu gustari din smochine umplute cu branza de capra, dobos cu afumaturi si castraveti murati, rulada de pui in ierburi aromate, rulada din 4 feluri de branza cu mac, rulada de porc cu legume, cascaval afumat cu pasta de masline si aspic de curcan.
In toiul sarbelor si al horelor, se servesc specialitatile din peste: pastrav in cetina de brad alaturi de orez cu hribi. La miezul noptii desfacem sampania si admiram focurile de artificii. Dupa ce revenim la caldura si formatia reincepe petrecerea, e momentul felului principal: curcan umplut cu spanac si rosii uscate in sos de portocale si anason alaturi de belly pork cu cartof umplut in bacon crocant si cosulete cu ardei copt si nuca.
Pentru gurmanzi si pofticiosi meniul este desavarsit de un tort de ciocolata si fructe de padure, culese din partile locului. Pe tot parcursul serii se vor servi bauturi in regim de free bar si fructe.
Ziua 4: 01.01
Tinand cont ca, in general, poate cu exeptia copiilor mici, nimeni nu se culca decat dupa Perinita, prima zi a anului debuteaza direct cu pranzul. O masa festiva de la care nu lipsesc: deliciosul leac pentru mahmureala (ciorbita de porc cu tarhon), friptura la tava cu carnati prajiti, cartofi gratinati si muraturile asortate.
Cina din prima zi a anului este o invitatie la Carnaval cu program de karaoke si bufet suedez. Va rugam nu uitati sa va puneti in bagaje mastile sau chiar costume cat mai fanteziste.
Ziua 5: 02.01
Dupa micul dejun, descoperim peisajele de poveste din Piatra Craiului, de-a lungul unei romantice plimbari cu sania trasa de cai, printre copacii incarcati de zapada. Pe drum avem parte de o oprire surpriza si noile noastre gazde ne asteapta cu un pranz ciobanesc.
Spre seara ne intoarcem la pensiune. Cinam, apoi continuam petrecerea in jurul unui foc de tabara.
Ziua 6 - 03.01
Dupa micul dejun, e momentul sa depanam la cald, in jurul unei cesti de cafea sau de ceai de iarna, preparat cu tot dichisul, amintirile acestui Revelion de poveste. Marturie vor sta miile de fotografii si filmulete care ne vor emotiona multa vreme de acum inainte atat pe noi, cat si pe cei dragi noua.
Servicii incluse:
- Cazare 6 zile/ 5 nopti;
- Pensiune completa + toate mesele festive;
- Pachetul de băuturi: free bar
la cina festiva de Revelion si
urmatoarele bauturi disponibile zilnic, pe tot parcursul zilei, in regim all
inclusive: vin fiert, tuica fiarta, cafea, ceai de iarna, apa plata, apa
minerala;
- Surpriza de Bun Venit! (întâmpinare cu sunculita și palinca la intrare);
- Acces gratuit la sauna;
- Foc de tabără presărat cu povești;
- Biliard;
-
Plimbare cu sania in Masivul Piatra Craiului si pranzul ciobanesc, din munti;
- Acces la locul de joacă pentru
copii si la Biblioteca;
- Posibilitatea de a practica
următoarele activități: badminton, fotbal în zapada, șah, table, darts, carti de joc, rummy, volei etc.
Conditii de plata:
- avans 50% la inscriere; - diferenta
cu 30 zile inainte de data intrarii in hotel
Masuri de siguranta anti Covid 19:
• La intrarea in toate spatiile comune vor fi
amplasate dispozitive cu gel
dezinfectant pentru maini.
• Reducerea la minim a interactiunii fizice intre oaspeti si personal cu
respectarea distantarii fizice dintre mese, scaune, sezlonguri etc.
• Efectuarea
formalitatilor de check-in on-line.
• Turistii sunt rugati sa aiba masca de protectie la interactiunea cu
personalul, precum si in timpul accesului prin spatiile comune.
• Utilizarea echipamentelor de protectie de catre toti angajatii hotelului,
verificarea starii de sanatate a acestora (inclusiv verificarea temperaturii si
a simptomelor respiratorii) si limitarea interactiunii intre angajati pentru a
creste siguranta serviciilor oferite.
• Cresterea frecventei dezinfectarii spatiilor publice ale hotelului.
• Dezinfectarea tuturor suprafetelor si obiectelor atinse cel mai frecvent in
spatiile comune.
• Personalul de curatenie va intra in camera echipat cu masca si manusi.
• Se vor dezinfecta mesele si scaunele dupa fiecare servire.
Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !