Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

ANDY GRAND HOTEL este situat in apropierea centrului orasului Predeal, pe drumul catre Cabana Trei Brazi.
Inconjurat de frumusetea peisajului montan, hotelul este dotat cu cele mai moderne facilitati si servicii care vor transforma sejurul dumneavoastra intr-o vacanta placuta.
Atmosfera calda si primitoare va garanteaza o experienta de neuitat, indiferent daca va doriti un concediu minunat sau organizati un teambuilding.
Andy Grand Hotel**** este locul ideal pentru vizitarea obiectivelor turistice, pentru relaxare, sport si distractie. Acesta va asteapta cu cele 32 spatii de cazare impartite astfel: 25 camere duble twin/ matrimoniale, 3 camere triple si 4 apartamente.
Dotari si servicii
Andy Grand Hotel, Predeal va pune la dispozitie un centru wellness cu piscina, jacuzzi incalzit, sauna uscata si sala de fitness. Intimitate, liniste si un grad de confort ridicat sunt elemente ce caracterizeaza centrul SPA al hotelului nostru. Situat intr-un cadru natural captivant unde privelistea catre munti si prospetimea naturii va vor cuceri din prima clipa, puteti avea parte de o vacanta relaxanta si de o experienta SPA deosebita.
Restaurantul 'Piros Paprika' are capacitate de 100 locuri si o terasa cu 60 locuri. Isi cucereste oaspetii prin preparatele speciale cu specific unguresc, reprezentand optiunea ideala pentru un pranz sanatos sau o cina delicioasa. Bucataria traditional ungureasca si romaneasca, amabilitatea, promptitudinea si calitatea serviciilor sunt motivele care va vor face sa reveniti cu placere la noi. Pentru copii am creat meniuri speciale, atractive ca gust si aspect.
In restaurant organizam evenimente private si corporate, personalizandu-le in functie de preferintele clientilor nostri. De ce sunt evenimentele la Andy Grand Hotel atat de impresionante. Eleganta, stil, noutate definesc un eveniment la Andy Grand Hotel, intr-un cuvant locatia ideala pentru un eveniment de poveste!
Cafeneaua aAndy Loungea dispune de un numar de 32 locuri. Puteti savura cocktail-uri delicioase si variate care va ofera un plus de energie pentru o zi de rasfat, sau puteti alege sa degustati din selectia noastra de bauturi romanesti si straine. In Coffee Lounge la parterul hotelului veti gasi intotdeauna prilejul pentru a va relaxa alaturi de o bautura de calitate!
Andy Grand Hotel este situat intr-o zona linistita, oferindu-va conditiile necesare pentru un concediu placut si odihnitor. Hotelul nostru dispune de loc de joaca pentru copii, biliard, air-hockey si tenis de masa.
Pentru doritori, vara organizam, contra cost, excursii de o zi la principalele obiective turistice din zona.
Servicii masa
MASA: restaurant propriu Piros Paprika.
Dotari camere
Toate camerele sunt decorate elegant, in culori care arata o alegere inspirata, iar intreaga amenajare te transpune in interiorul unui hotel unde confortul primeaza. Luminile ambientale, tapetul ce aduce un aer sofisticat, decorul avand o compozitie in nuante neutre, aduc un aer sofisticat asupra intregului dormitor. Camerele dispun de seif, TV , internet, mini bar.
Camera single: cazare in regim single (o persoana) in camera dubla. Camera cu spatiu generos de 22 mp, dotata cu 2 paturi de o persoana si baie cu cada proprie.
Camera dubla twin: camera cu spatiu generos de 22 mp, dotata cu 2 paturi de o persoana si baie cu cada proprie.
Camera tripla: camera cu spatiu generos de 22 mp, dotata cu 3 paturi si baie cu cada proprie.
Camera matrimoniala: camera cu spatiu generos de 22 mp, dotata cu pat matrimonial king size si baie cu cada proprie.
Apartament: suprafata 44 mp, 2 camere separate fiecare cu usa, pat mare king size in dormitor iar in living 2 paturi care pot fi aranjate matrimonial sau twin, baie proprie cu cada.

Vezi mai mult

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.
Pentru o oferta personalizata, va rugam, completati urmatorul chestionar !