Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Despre noi

Turism autentic. Servicii perfecte. Consultanți de încredere.


Lumea este a ta, de la un capat la altul, din Maldive in Santorini, din Dubai in Antalya, de la Bucuresti la Roma. Noi suntem cei care te ajutam sa gasesti drumul catre ea! Ne-am construit povestea in 25 de ani, timp in care am invatat ca o vacanta adevarata este rodul momentelor sublime care raman impregnate in tine! Cu ajutorul nostru, poti avea mai mult de atat! Pentru ca ne place să explorăm si sa ne aventuram, sa descoperim si sa impartasim! Asa cum au facut Anca si Mircea Vladu, fondatorii nostri, acum un sfert de veac. Asa cum fac azi, cand isi urmeaza drumul cu o echipa noua, tanara, creativa, dinamica si dornica de afirmare! Si pe voi, si pe noi, ne asteapta noi orizonturi si noi experiente! Locuri ce ne vor taia respiratia, destinatii care ne vor face sa nu mai vrem sa le parasim!

Holiday Office este o companie tanara pe piata romaneasca, dar creatorii ei calatoresc in jurul lumii de 25 de ani. Ei au avut viziunea de a construi un business de succes in 1990, alegand cele mai bune hoteluri, lansand destinatii si chartere care acum sunt vedetele destinatiilor din Romania. Creta, Corfu, Rhodos, Santorini, Tenerife, Mallorca, Dubai sunt doar cateva dintre ele... „Fiti deschisi la ideile si visurile oamenilor de calatorie!”, ne-au spus, “numai asa le vom putea impartasi din experienta noastra, ajutandu-i sa-si croiasca vacanta perfecta!”

Holiday Office
pune serviciul individual in centrul a tot ceea ce face. Experienţa, cunoştinţele, reputaţia in industria turistica, promptitudinea si dedicatia cu care ne facem meseria, ne permit sa promitem clientilor nostri „Cele mai Frumoase vacante!”. Expertii nostri sunt aici ca sa va asculte si sa gaseasca vacanta croita pe sufletul vostru! Impreuna o vom aduce la viata, adaugand la povestea noastra experiente autentice, care nu se vor sterge niciodata din memorie.

Ce oferim:
Bilete de avion
Cazare in Romania si in strainatate
Pachete incluzand zboruri charter
Croaziere
Circuite
Pachete croite pe dorintele dvs
Pachete de weekend
Servicii corporate

Cu noi, vacanta dumneavoastra este fabuloasa!