Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Test COVID-19 Tunic Bio LabPentru a facilita pregatirea formalitatilor de calatorie, Holiday Office a semnat un parteneriat cu Tunic Bio Lab.


✓ Pret negociat PCR – 195 lei/persoana

✓ Pret negociat PCR – 69 lei/persoana

✓ Ai prioritate la programare

✓ Rezultat in 24 de ore in limba engleza


TUNIC BIOLAB

Adresa: Sos Stefan cel Mare, nr 35, bl 31, sector 2, Bucuresti

Mobil: 0741 273 706

Fix: 021 322 15 16

Email: contact@tunic-biolab.ro

 

PROGRAM CLINICA

Luni – Vineri                                   08:00 – 21:00

Sambata – Duminica                       09:00 – 16:00


FOARTE IMPORTANT!

Prezentarea unui test negativ RT PCR Sars Cov 2 la imbarcare intra exclusiv in responsabilitatea calatorilor, agentia organizatoare neputand fi trasa la raspundere in lipsa acestuia.

•        Pentru Zanzibar, compania aeriana Animawings solicita ca testul PCR sa fie valabil la momentul imbarcarii pe aeroportul Otopeni.
•        Pentru Maldive, testul PCR trebuie sa fie valabil in momentul sosirii pe aeroportul din Maldive. Anterior intrarii in Maldive (cel mult 24 de ore) toti calatorii trebuie sa completeze online o declaratie de sanatate https://imuga.immigration.gov.mv.

•        Pentru Egipt, testul PCR trebuie sa fie valabil in momentul sosirii pe aeroportul din Egipt. Testul tip PCR prezentat autoritatilor egiptene trebuie sa conțina data si ora recoltarii probei biologice. Turistii trebuie sa completeze acest formular inainte de calatorie AICI.

Copiii sub vârsta de 6 ani sunt exceptați de la prezentarea unui test tip PCR la intrarea pe teritoriul Republicii Arabe Egipt.

•        Pentru Dubai, testul PCR trebuie sa fie valabil in momentul sosirii pe aeroportul din Dubai.